donderdag 16 februari 2023

Edward Bernays onzin

Propaganda
Als lieden vlogs of podcasts maken over Propaganda, gaat het altijd over de neef van Sigmund Freud: Edward Bernays. Vrouwen die aangezet worden tot roken, de Verenigde Fruit compagnie, en de corruptie door "de Amerikanen" en "het kapitalisme". En dan vooral door Joden, want Edward Bernays was Joods. Maar de waarheid is, dat de meest belangrijke propaganda die er bestaat, is het onthouden en censureren van informatie. Dat wordt daar bij nooit vermeld. Neen natuurlijk niet, want dan kunnen mensen gaan begrijpen dat het verbod op lezen van de Bijbel (393-1965) door de RK kerk propaganda was. Propaganda vanuit de Rode paus, de prefect van de Propaganda. Propaganda, een Latijnse term, geen Hebreeuwse term, zoals een achtergrond van Edward Bernays verondersteld. En bestaat al duizenden jaren. Het was een belangrijk gebruik van religie door de Romeinen. Niet door de Joden. Censuur op informatie op sociale media, is bij velen een bekend gegeven. Censuur op de waarheid over de Rona, Ivermectine, Hydroxychloroquine, over de Clownmaskers, maar ook over de laptop van Hunter Biden. Of censuur van informatie over onderzoek naar kiezersbedrog, bij tellen van verkiezingsuitslagen. Censuur op informatie over het opblazen van de Nordstream Pijpleiding. Onthouden van dergelijke informatie heeft tot doel, de bevolking te manipuleren, maar niets daar van vindt men in de nonsens over de vermeende uitvinding van Propaganda door de kapitalistische Amerikaanse jood Edward Bernays.

Propaganda
Kardinaal Tagel de huidige rode paus
Op 8 december 2019 heeft paus Franciscus kardinaal Tagel verheven tot leider van de Congregatie voor de Evangelisatie van de Volkeren, een van de hoogste posten in de Romeinse Curie. De functie is zo belangrijk, dat de leider ook wel de Papa Rosso, of de Rode Paus, wordt genoemd. Het is de tweede belangrijkste functie in het Vaticaan, naast het pausdom. Als de Rode Paus, zal Tagel de Propagandaprefect van de Romeinse Curie zijn, wat een understatement is gezien de hoeveelheid macht en middelen die Tagel als chef zal aanvoeren. "De afdeling die bekend staat als Propaganda Fide is een soort imperium", schrijft Christopher Lamb in The Tablet.

Propaganda
Kardinaal Tagels Compassie voor LHBT
In 2017, kreeg Tagel zware kritiek van conservatieve leden van de kerk, toen hij het Lazarus-project lanceerde, met de hashtag #ResurrectLove. Lazarus Project, is een video, die de reactie laat zien van mensen op vijf verschillende personages in de kerk: een escort, een homopaar, een dakloze man, en een transgender die de Heilige Mis bijwoont. De video was bedoeld om acceptatie en mededogen te bevorderen voor gemarginaliseerde leden van de samenleving mensen, die vaak worden gediscrimineerd.



Propaganda
Oh, wat toevallig zeg! De Prefect van de Propaganda promoot travestie, waarmee ook onze kinderen worden gemanipuleerd in het onderwijs, sinds Propaganda prefect Tagel daar mee begon! Aldus alle alternatieve media in Nederland die ik ken, is dat slecht toevallig ja. Nergens zag ik de Prefect van de Propaganda genoemd als de leidinggevende achter de travestie Propaganda in media en onderwijs. Sommigen gaan zelfs zo ver het feit te ontkennen. Lekker doorsukkelen in de matrix, een eenvoudig te begrijpen systeem dat al bestaat sinds de eerste Roomse Keizers, terwijl de paus diens titel van Pontifex Maximus draagt, maar de historici liegen dat de Romeinse beschaving verdwenen is. Hoe heette het ook weer, Filipijns Katholieke, Chinees Katholiek, Timboektaans Katholiek, Argentijns Katholiek? Het juiste voorvoegsel ontgaat me even.

Propaganda
Neen, ik geloof niet in zogezegd beheerste oppositie. Natuurlijk, er is infiltratie door geheime diensten, maar wat is "de overheid" ? Overheidsinstanties worden continue aangevallen door geheime diensten, dus zijn daar zelf ook slachtoffer van. Zaak is het te weten, welke geheime dienst is er aan de macht? En dat is gemakkelijk.
Bedankt voor uw bezoek aan dit blog.

Referenties naar enig artikel in sociale media of elders, worden sterk op prijs gesteld.
Er zijn erg weinig bezoekers hier, terwijl een deel van de informatie hier bekendheid nodig heeft. Onwetendheid is het belangrijkste wapen van het romanisme, alleen juist informeren vernietigt die macht.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...