woensdag 15 november 2017

De Holocaust was een Hellige Inquisitie

Dat er circa 6 miljoen Joden vermoord zijn in de vernietigingskampen van de Nazi's, dat is genoegzaam bekend. Maar van het aantal zigeuners, vrijmetselaars, homofielen, communisten en andere ongewensten, zijn er geen getallen. Maar een ding is opvallend, de historici verzwijgen dat er behalve de genoemde groepen, ook bijbel onderzoekers vergast werden. Dit blijkt uit deze kaart die gebruikt werd in de kampen om de verschillende gedetineerden uit elkaar te houden.

Kennzeichen für Schützhaftlinge in den Konzentrationslager
Form und Farbe der kennzeichen
Politisch - Berufsverbrecher - Emigrant - Bibelforcher - Homosexuell - AsozialBibelforscher vertaald zich naar Nederlands als Bijbelonderzoeker.
Dat de Nazi's bijbelonderzoekers vergastten, dat zal de lezer misschien volledig nieuw zijn, maar ik heb ook andere bronnen gevonden. De Nazi's zouden actief op predikanten hebben gejaagd. Net zoals dat gebeurde in Rusland onder Stalin. Wat zich in realiteit achter het propaganda theater allemaal af speelt, dat heeft meestal niets te maken met het algemene bijgeloof door de volgelingen van de antichrist. In Rusland zag men verdwenen priesters vervangen door KGB agenten, de predikanten in west Europa werden zo ook vervangen door agenten van de vijand. Dat gelukte, omdat bijna iedereen de leugens gelooft, velen geloven zelfs dat Hitler zelfmoord pleegde. Maar ook in dat geval zien we, dat de Geallieerden die ons bevrijdt zouden hebben, meehielpen met een dekmantel voor de vlucht van Adolf Hitler uit Berlijn.
Generaal Patton mogelijk niet, want die werd vermoord in Duitsland op 21 december 1945. Maar ook die moord werd als ongeval verklaard, al kwam er in 2008 een boek uit die de moord op General Patton beschreef.

Er zijn enige bekende Bijbelonderzoekers vermoord in de geschiedenis.
William Tyndale (1494-1536) is daar van de bekendste. Zijn laatste woorden waren: "Heer, open de ogen van de Koning!" En zo werd enige jaren later de King James Bijbel een feit. Wat zouden de bijbelonderzoekers en predikanten geroepen hebben in de Duitse concentratiekampen? Lieden u gelooft de antichrist!? U kijkt door Alva's bril? Het kan van alles geweest zijn, maar buiten de kampen was het geheim gehouden dat bijbelonderzoekers werden opgepakt voor de concentratiekampen, daar mee konden ze hun gang gaan. De moord op Willem Tyndale was uitgevoerd dankzij onderzoek door de roomse inquisiteur en landverrader Saint Sir Thomas More. More is hellig verklaard door de roomse antichrist in 1935, is nu beschermhellige van politici en rechters.

Pas sinds 1965 is het katholieken toegestaan een bijbel in de landstaal in huis te hebben.
Dat was besloten bij Vaticanum twee, een synode die plaats vond van 11 oktober 1962 tot 8 december 1965. Voor dien tijd, kon een katholiek excommunicatie verwachten, als er een leesbare bijbel in de landstaal in huis werd gevonden. En excommunicatie kon uitlopen op de dood.

Niemand die de bijbel bestudeerd, zal nog lang katholiek blijven.
De leer van het katholicisme is een geheel andere van die van Jezus de Joden, de Joden, de Hebreeën, maar is de leer van Baäl. Er zijn al verschillende voorbeelden in andere logs voorbij gekomen, maar iemand zonder Bijbelkennis uitleggen wat er in de bijbel staat, is als een blinde uitleggen hoe een boom eruit ziet. De inhoud van de Bijbel is zo'n enorme bedreiging voor de katholieke kerk, dat gedurende de jonge jaren van Willem de Zwijger, hij te weten kwam van de Europese Adel, dat ALLE mensen met enige bijbelkennis in Europa gedood moesten worden. Willem van Oranje, die oorspronkelijk uit een "luthers" gezin kwam, wilde daar niet aan mee doen, maar in plaats van protesteren tegen de te ondernemen genocide op bijbelonderzoekers, sloot hij zich aan bij de bijbelonderzoekers en kwam in Holland wonen tussen de mensen die de roomse kerk wilde uitmoorden. Ook dat verteld men in het Nederlands onderwijs op een oneerlijke manier, want de bijnaam "De Zwijger" had niets met Spanje te maken. Hij zweeg over zijn intenties jegens de katholieke adel, waardoor hij kon infiltreren in het hol van de leeuw.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...