vrijdag 10 november 2017

Pater Jezuiet Paolo Dall'Oglio, de vader van ISIS

een transcriptie van de video met dezelfde titel, vertaald naar Nederlands.

Papist Paolo Dall'Oglio is een Italiaanse jezuïet priester die leefde in Syrië. Hij werd de Priester van de Revolutie genoemd, die de Syrische overheid met enthousiasme veroordeelde, om de VN en het Westen op te roepen tot militaire interventie in steun aan de islamistische rebellen.

Dall'Oglio was verbannen uit het land in juni 2012, na decennia monastiek leven in Syrië, voor steun aan islamitische rebellen tegen de Syrische overheid.

Zes maanden nadat de Syrische overheid hem verbannen had in juni 2012, werd Paolo Dall'Oglio beloond met de Italiaanse vredesprijs van Lombardije.Dall'Oglio stopte daar mee niet zijn jezuïeten intrige. Regelmatig reisde hij stiekem terug Syrië in, om de rebellen te helpen die ISIS samenstelden in april 2013. Met Dall"Oglio's internationale hulp van Qatar, Saoedi Arabië, Turkije, het VK, en de VS gecombineerd.

Drie maanden nadat ISIS was gevormd, vertelde de door Jezuieten aangestuurde media ons, dat papist Dall'Oglio was ontvoerd en geëxecuteerd op 29 juli 2013 door zijn eigen baby ISIS in Syrië, 19 dagen na een interview met Syria Deeply.

Hier volgen enige delen van het interview met SyriaDeeply.org op 10 july 2013:

SD (Syria Deeply)
U had een ontmoeting met gemilitariseerde extremisten die zich verzetten tegen de staatsvorm van Assad.
PD (Paolo Dall'Oglio)
Ja, [het Syrische staats nieuws agentschap] beschuldigde me er van ingebed te zijn met islamistische extremisten en betaald te wezen door Al Qaeda.


SD
Uw missie steeg ver boven een islamitisch-christelijk wederzijds begrip.
PD
Ik ben volledig bezig met islamitisch-christelijke harmonie te bouwen, maar vandaag ben ik ook bezig met islamitisch-islamitische harmonie bouwen. We willen dat de komende Ramadan benutten als een tijd van gebed en actie voor verzoening tussen Soennieten en Sjiieten.


SD
Zijn de soort van zaken door u ondernomen typisch voor een Jezuïet?
PD
De Jezuïeten zijn een orde van priesters toegewijd aan de dienst aan het evangelie en zielen, niet op een kunstmatige manier--
we zijn zeer betrokken en schikkend in de samenleving, bij strijden voor gerechtigheid, voor [gemeenschap] ontwikkeling en menselijke ontwikkeling, voor interreligieuze dialoog en bouwen van harmonie. Dat is mijn toewijding geweest... en hier in ben ik.


SD
U was verbannen kort na het bloedbad van Houla, was dat een keerpunt in het conflict voor u?
PD
Ja, in die zin dat op dat moment dat mijn roep naar de internationale gemeenschap om op een geweldloze manier de vrijheid van de Syrische bevolking veilig te stellen eindigde in een mislukking, omdat de internationale gemeenschap niets kon doen. De overheid koos voor meer en meer geweld en onderdrukking, tot het uit liep op een bloedbad.


SD
Op dat moment besloot u dat een gewelddadige reactie op deze onderdrukking was gerechtvaardigd?
PD
Dat moment kwam, toen ik zei dat mensen het recht hebben zich te verdedigen. De soldaten die het leger verlaten hadden, opdat ze niet op hun eigen volk hoefden te schieten, zij hadden het recht en de plicht de mensen te verdedigen. En als een democratische burgergemeenschap pleit niet vernietigd te worden door gewelddadige onderdrukking en marteling, dan zou de internationale gemeenschap moeten helpen.


Dan, zoals gewoonlijk, jezuïeten beheersen de media, zetten de schuld enkel op Israël en de VS, voor alle ISIS bloedvergieten.


Webster Woordenboek
Jezuïet
  1. een lid van de rooms katholieke Sociëteit van Jezus opgezet door papist Ignatius van Loyola in 1534 en gewijd aan missionair en educatief werk
  2. iemand overgegeven aan bekonkelen of dubbelzinnigheid

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...