zondag 29 oktober 2017

Klaas Bruinsma en wat het Haagse gajes geheim houdt over het Srebrenica schandaal.

Wat geschiedenis van Joegoslavië, en de geheime agenda waar we destijds het Srebrenica verhaal aan overhielden.

Minister President Kok beweerde af te treden vanwege Srebrenica.
Achtergronden van Klaas Bruinsma, hij handelde veel in dat gebied, hij had Joegoslavische body-guards.


Nederland was destijds volledig ongeïnformeerd over de afschuwelijke oorlog, waar Joegoslavië in verzeild was geraakt, maar daar voor in de plaats werden er leugens verteld.
http://www.reformation.org/holocaus.html
Er is op tenc.net aanvullend materiaal over de berechting van Slobodan Milosovic geplaatst.

Een Noorse camera ploeg heeft eens een goede documentaire gemaakt over wat er werkelijk gebeurde, maar die documentaire werd natuurlijk weer bijna nergens uitgezonden.

A town betrayed


In die documentaire komt naar voren, dat de moslims rond Srebrenica duizenden Serviërs hebben doodgemarteld. Het Servische/Joegoslavische leger reageerde daar op als verdediging. Dit werd niet verteld in Nederland. Opzettelijk geheim gehouden door de roomse propaganda in Nederland.

Wat die documentaire niet verteld, dat is de rol van Kroatië. Deze wordt uitgelegd in het Boek van Avro Manhattan. Want de beslissingen die de massaslachtingen op Joden en Serviërs veroorzaakten in de Tweede Wereld Oorlog, zijn dezelfde als die van de jaren '90 vorige eeuw.

De rol van Klaas Bruinsma is de volgende:
Klaas had de bijnaam "De Dominee" (=Gereformeerd), wat ook de titel was van de biografische film.
De oorlog in Joegoslavië was een Rooms Katholieke onderneming, waarbij islam zoals gewoonlijk als het zwaard van de kerk opereert. De Nazi eenheden van Kroatië (=katholieken) waren de Oestasha, de Nazi eenheden van de Bosnië (=moslims) was de SS Handschar divisie. Serviërs hadden geen Nazi collaboratie, die werden samen met de Joden en Zigeuners uitgemoord door katholieken en moslims. Klaas Bruinsma had een ketterij als bijnaam, in katholieke optiek, dus zijn leven was continue in gevaar in Joegoslavië. Moslims weten niet wat dominee betekend, maar de Katholieke Kroaten werken naadloos samen met Nederlandse informanten.Voor de lezer die dit hier boven begrijpt, de huidige situatie in Nederland is dezelfde als in Joegoslavië. Met andere woorden, op een bepaald moment willen de moslims Nederland helemaal overnemen, de Katholieke Kerk stelt zich dan op als de enige hulp tegen Islam, zoals we afgelopen maand zagen in Polen.
http://www.breitbart.com/london/2017/09/27/million-christians-pray-rosary-poland-border-commemorating-defeat-islam/

Dus de geheimhouding gaat door.
Overal op internet zijn mensen bezig de Vrijmetselarij, het Zionisme en andere tertiaire groepen te beschuldigen, maar de macht van de Katholieke Kerk blijft onzichtbaar onder de vele professionele rookgordijnen. Of moet ik Jezuïeten zeggen? Jezuïeten zijn een geheim genootschap, zeggen ze dan, die doen aan hekserij. Onzin. Atheïstische Jezuïeten maken zelfs sneller carrière dan Jezuïeten die in G-d geloven, dus de top van het Vaticaan is dan Atheïst. Vooralsnog gaan de Jezuïeten uit van het principe, dat moorden en stelen om mensen te redden tot zaligheid leidt. Fout van Avro Manhattan, die religieus fanatisme als de oorzaak aanwijst voor de moordpartijen in Joegoslavië en elders. Heeft aan de top niets met religie te maken, maar om macht. Absolute macht.


"De Jezuïeten zijn een MILITAIRE organisatie, geen religieuze orde. Hun baas is een generaal van een leger, niet zomaar een abt van een klooster. En het doel van deze organisatie is macht, - macht in haar meest tirannieke uitvoering - absolute macht, universele macht, macht om de wereld te beheersen door de wil van een enkele man [dat is, de zwarte paus, de generaal van de Jezuïeten]. Jezuïetisme is het meest absolute tirannie - en tegelijkertijd het allergrootste misbruik..."

Napoleon I (dat is, Napoleon Bonaparte; 1769-1821; keizer van de Fransen)

1 opmerking:

Bosgeus zei

Een andere goede documentaire, die het hele verhaal verteld, is deze.

How Reformation created the Dutch

An article in English this time, because I figured my previous Dutch article named "Bataafse Republiek" is impossible to translate...