zondag 12 februari 2023

Olifant in de Kamer

De bovenstaande foto uit 2017, heb ik maar even nagetrokken op Tin Oog dot com.
De vroegste datum waarop bovenstaande foto werd gepubliceerd op internet, blijkt uit 2018 te zijn. Op een .gov domein. In 2018, bestond er nog geen kajona plandemie hoax, niemand had toen de Rona, en een .gov domein als oorsprong van die foto is logisch. Ook bestond er in 2018 nog geen publiekelijk Midjourney, Dall-E of Stable Diffusion, om een dergelijk foto te ensceneren. Zelfs al zou dat zo zijn, dan zou dat niet op een .gov domein gebeuren. Dus, we hebben het hier over de feitelijke bijeenkomst van de Jezuïeten Generaal met Dr. Fauci en Bill Gates in 2016, welke even later de grootste Rona promoters van de VS werden.
Joe Biden is Rooms Katholiek. Dat wil zeggen, dat hij het Vaticaan belangrijker vindt, dan de VS. Momenteel betekend dat, vernietigen van de Russische Orthodoxe concurrent. En als dat laatste waar is, kijk dan eens naar de werkelijke agenda achter de Nederlandse politici en pers!

Behind the Dictators,
door Dr Leo Lehman
Arturo Sosa is Zwarte paus sinds 2016. Voor die tijd, vanaf 2008, was dat Adolfo Nicolás, een naam die men kon interpreteren al Adolf Nikolaas, een mengsel tussen Hitler en Sinterklaas. Daar weer voor, was Hans Kolvenbach de Zwarte paus. Hans Kolvenbach was een Nederlander, uit Druten Gelderland. Deze laatste twee zijn afgetreden. Aftreden van de Zwarte paus, was iets wat onmogelijk werd geacht, voordat Pedro Arrupe de eerste Jezuïeten Generaal in de geschiedenis was, die af trad. In 1991 was dat. Redenen voor dat aftreden, geven interessante speculaties. Maar goed, waarom meldt niemand in de Nederlandse politiek en media, zelfs niet in de alternatieven, over deze feiten achter de Rona? Vanwege effectieve censuur. Waarmee gedoeld wordt op de rol van de Jezuïeten, achter de globale macht. Geen speler, maar een leidende rol.

Onlangs hoorde ik in een video, een indirecte referentie naar de Jezuïeten, ivm met hun fusie met de OSS (1947), door de politicus Thierry Baudet. "CIA agent trots op manipuleren van verkiezingsuitslagen." Ter verantwoording; helaas is de FvD momenteel de enige partij die niet meedoet met alle leugens. Als andere partijen ook stoppen met meedoen met ALLE leugens, krijgen die ook positieve aandacht op dit blog, maar dat dat doen ze heden niet.

Om even wat evidente leugens door de Zwarte paus te noemen: De Rona, CO2 klimaatverandering, Rusland complotten, stikstof beheer, terrorisme bestrijding, oorlog tegen drugs, katholicisme een religie.
Vooral die laatste. En is een leugen, die door de FvD dan weer níet doorprikt wordt. Hoewel de ontmanteling van die leugen, al 500 jaar geleden werd doorvorst door Johannes Calvijn, en vele anderen. Zelfs Desiderius Erasmus doorzag die leugen, door zijn vertalingen van de Bijbel, waarna er een universiteit te lande naar hem werd genoemd. Een universiteit die zich eerder zou sieren door zich de Artura Sosa Universiteit te Rotterdam te noemen, want niets van de inzichten van Desiderius Erasmus over Roomse politiek worden daar naar waarheid gedoceerd. Om deze feiten nu dan opnieuw weer boven water te krijgen, enige citaten van het boek, De Instituten van de Christelijke Religie, door Johannes Calvijn:
In boek 4 van De Instituten van de Christelijke Religie, definieert Jean Calvijn het pausdom als een "monsterlijke tirannie" en een "usurpatie van het gezag van Christus" (Instituten IV.7.4). Calvijn haalde in zijn Institutes of the Christian Religion 2 Thessalonica 2:3-4 aan, waar staat: "Dat u niemand verleide op enigerlei wijze; want [die komt niet], tenzij dat eerst de afval gekomen zij, en dat geopenbaard zij de mens der zonde, de zoon des verderfs; Die zich tegenstelt, en verheft boven al wat God genaamd, of [als] God geëerd wordt, alzo dat hij in den tempel Gods als een God zal zitten, zichzelven vertonende, dat hij God is." [2 Thessalonica 2:3-4]

En dat is wat de roomse antichrist beweert te zijn. De eens roomse premier Dries van Agt, hoorde ik op tv de roomse antichrist ooit "De Wereldleider" noemen. Met die term, worden alle naive woorden als "Globalisten", "Neo-cons", "Schaduw regering", "Anonieme machthebbers achter de schermen" overbodig, want de naam en identiteit van die machthebbers is evident en bekend. Vrijmetselarij werd door de Zwartrokken opgezet in 1754, aan hun Clermont College in Parijs, om protestanten onder hun invloed te krijgen. Wat uitstekend gelukte. De feiten zijn duidelijk, niet te ontkennen, maar geen van de alternatieve media geeft er enige aandacht aan.

Jammer. De feiten zijn zo heerlijk onthullend, grappig, verklaren alles.
Vive, vive les geuix

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat figuur in het midden is niet de zwarte paus maar Francis Collins van het NIH.

Bosgeus zei

Bedankt voor uw commentaar.
Ik meen ook, dat u gelijk heeft.

Spijtig, dat onze tijd zo verspilt werd met deze informatie.
Ik vond die afbeelding op sociale media, van een account dat wel meer onjuiste verhalen verspreid.

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...