donderdag 25 januari 2018

Antisemitisme en propaganda

Er wandelt een video rond op internet, waar regelmatig aan gerefereerd wordt.
Waarschuwing:
Het bekijken van deze video kan van u een antisemiet maken!Video duurt circa een minuut.

Mocht u de video bekeken hebben, antisemitische gevoelens gaan koesteren, hopelijk geneest u met deze uitleg:

Joden zijn interessant, maar de meesten geloven veel leugens vanuit de propaganda. Feit is, dat ze doorgaans alleen het oude testament lezen, niet het nieuwe testament. Het verschil tussen die twee is, dat propaganda een erg belangrijke rol speelt in het Nieuwe Testament, want Israël was toen bezet door de Romeinen. Maar in het Oude Testament, de Tenach, speelt propaganda geen enkele rol.

Bijvoorbeeld het roepen van “Barrabas” ter vrijlating, in het Sanhedrin, en het wassen van de handen in onschuld door Pontius Pilatus. Duidelijk het gevolg van - en daarna een daad van propaganda. Ook Jezus zelf, had geen benul van de Romeinse propaganda waar Hij mee te maken had. Joden zijn wat dat betreft weinig veranderd, terwijl Noord Europeanen met alle kracht de propaganda bevochten vanaf de 16de eeuw ... ehr, tot in de 17de eeuw. De synode van Dort was een succesvolle klap voor de propaganda, maar de moord op de Gebroeders de Witt en de Nederlands-Britse oorlogen waren het moment waarop Nederland niet meer zo in staat was zich er tegen te verdedigen.

Dus kunnen Joden dan misbruikt worden, wat dan ook gebeurd. Dat is allereerst wat die vrouw behelst. Daarnaast is er de angst als raadgever bij sommige Joden, vooral bij Joodse vrouwen, waardoor ze zich laten gebruiken om het blanke ras te vernietigen. Joden geloven doorgaans nog steeds veel leugens die het Nazi regime vertelde. Zoals vele anderen, maar het is zo vreemd dat mensen die zo intelligent zijn, niet begrijpen dat de veroorzakers van de Tweede Wereldoorlog geen vrienden van de Duitsers waren. De meeste Duitsers zelf ontdekten dat pas, nadat Hitler hen had verraden bij de slag om Stalingrad (1943).

Hitler heeft de meeste blanken vermoord in de geschiedenis, geen grotere vijand voor het blanke ras dan Adolf Hitler. Maar dit verder terzijde.

Dat Joden een lager ras zouden zijn, is een evidente en gemakkelijk te weerleggen leugen. Het is dan ook volstrekt onwaarschijnlijk, dat de lieden die de Nazi’s aanstuurden dat ook werkelijk geloofden. Joden zijn gemiddeld gezien intelligenter dan blanken, daarom ook vormden ze een bedreiging. Dat ze een lager ras zouden zijn, is dus een erg absurde leugen. Maar dat was het verhaal wat de Nazi propaganda vertelde. Met daarnaast een eveneens absurd verhaal van een Joodse samenzwering. Als die Joodse samenzwering werkelijk bestaan zou hebben, dan zou dat aangeven dat Joden een hoger ras zijn.

Ter voorkoming van misverstanden, Joden zijn intelligenter, omdat ze al 3000 jaar de geschreven taal kennen, de blanken in Noord Europa pas 500 jaar. Dat is nogal een verschil. Noord Europeaanse geschiedenis wordt pas 500 jaar bijgehouden.

Joden die hielpen met uitmoorden van de Joden in de Tweede Wereld Oorlog, kregen later erg hoge functies. Want de organisatoren van die oorlog, de Jezuïeten dus, zijn nog steeds aan de macht. We kennen bijna allemaal George Soros, maar een duidelijker bewezen Joodse verrader van Joden, was Kurt Waldheim: Die de baas werd van de VN.

“CIA knew about Waldheim’s Nazi past”
https://www.theguardian.com/world/2001/may/02/worlddispatch.kateconnolly

Zo ook Barbara Spectre, want die video wordt met succes gebruikt door antisemieten en veroorzaakt antisemitisme. De kans is groot, dat ze zich ook liet omkopen. Ze verraadt de Joden, want die worden erg impopulair door die video.

Trap er niet telkens in.
Antisemitisme is een gevolg van propaganda. Antisemisme is geen mening of emotie, geen overtuiging gebaseerd op feiten.


Welzeker, de plaatjes bij dit artikel hebben alles met dit onderwerp te maken. Als u dat niet begrijpt, zoek eens op "plaasmoorde", een holocaust nu bezig, die door die propaganda veroorzaakt is.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...