maandag 29 januari 2018

Antisemitisme en propaganda twee

Enige dagen na een eerder artikel al, was niet perfect maar wel belangrijk.
Maar vond nu een andere bron, Nederlandstalig, die opzettelijk Jodenhaat veroorzaakt.

Ik schrok me een hoedje.
Kwam een meisje tegen op Twitter, die retweets met Jodenhaat had en hele rare verhalen. Ze vertelde: "Joden veroorzaken antisemitisme".
Politiek gezien, is dat volstrekte onzin. Het is wel zo dat de profeten waarschuwen in de Tenach (het Oude Testament), dat hun volk zich moest bekeren van foute gewoontes, dat ze zich de toorn van Hasjem op de hals haalden, maar dat zijn persoonlijke zaken van een volk, waar een ander niets mee te maken heeft. Okee, men kan het uitgangspunt hebben, dat antisemitisme te bestrijden is, door in harmonie met de Hasjem (dat is Joods voor HEERE HEERE) te komen. Maar opzettelijk Jodenhaat veroorzaken, is toch een ding dat enorme gevolgen heeft en zal eindigen in moord, oorlog of genocide. De website die ik bedoel is deze: http://www.volzin.nu/ Het antisemitische meisje was zo lief de bron op te zoeken van haar rare citaat.

Blijkbaar niet meer leesbaar, pas als je op de "volzin." afbeelding hier duwt, er staat:
"Religieuzenprijs 2018: Religieuzen belonen jongeren die zich in willen zetten voor een beter wereld
In een videoboodschap van april 2017 sprak Paus Franciscus jongeren wereldwijd toe: "Jullie, de jongeren, zijn de toekomst....
Lees meer +
"

Wel wel, "volzin.", een website door papisten. De door TV, radio en kranten geïndoctrineerde papist zal er niets vreemds in vinden. Schat ik zo in. Neen, meestal als ik er wat van zeg, reageren voorspelbaar. Geloven in het vage vuur, financieren met grote overtuiging lieden als Johann Tetzel, dus zien geen enkele bedreiging in de feitelijke vernietiging van henzelf, hun geliefden, hun cultuur, medeplichtigheid aan genocides, martelingen en pedofilie. Het vage vuur zal hen bevrijden, donaties aan roomse NGO's, die tenslotte toch avonturiers uit rooms en islamitisch Afrika helpen om wereldcommunisme te bewerkstelligen. Communisme, een politiek systeem dat is opgezet door de Jezuïeten met de reducties van Paraguay, met de filosofie van de moordende en martelende papist Thomas More - hellig verklaard door de roomse antichrist in 1935, om Hitler en Stalin te eren. Och ja, zeggen de liegende historici voor de contrareformatie: Thomas More was een vriend van Erasmus, dus dat zit wel goed. Wie is Bosgeus, om de leugens van gerenommeerde wetenschappers te betwijfelen? Welnu, Bosgeus kent andere wetenschappers, niet gepromoot door propaganda, soms zelfs gecensureerd en vervolgd, waar hij zijn informatie vandaan haalt! Desiderius Erasmus werd bespioneerd door Thomas More. Thomas More vermoordde mensen die het werk van Erasmus gebruikten om de Bijbel te vertalen!

Piet Hein, Piet Hein, Piet Hein zijn naam is klein.
Hij veroverde een vloot op de Jezuïeten, niet van Spanjaarden, ow wat is dat toch fijn!


Waarheid is een bron van lol.
Althans, voordat leugenaars succesvol zijn. En er zijn gelukkig nog steeds Joden in Nederland, ook al zal u vinden dat Lodewijk Asscher net zo'n ramp is als Alexander Penthouse. Zeker, ik ben die mening ook aangedaan. Overdreven vergeleken, maar Lodewijk Assher is de Kurt Waldheim van Nederland. Antisemitische Joden brengen meer schade toe aan het Joodse volk dan antisemieten die geen Joden zijn, verraad wordt beloond door de vijand. Dus meneer Asscher zou niet eens zo'n mooie baan krijgen, als hij niet bereid zou zijn zo nu en dan de joden te verraden. Meneer Asscher gaf afgelopen week weer eens de steun aan een hypocriet protest, tegen een partij die de vlag van Israël op hun kantoortje heeft hangen, de PVV. Nederlanders zijn niet racistisch; als je daar tegen wil demonstreren, doe dat dan tegen de plaasmoorde in Zuid Afrika! Of in Zimbabwe, maar helaas zijn alle blanken daar al vermoord door racisten of gevlucht.

Voorspelbare hypocrieten beschuldigen onschuldigen vaak vals van hun eigen misdaden. Een ander absurde valse beschuldiging is naar Donald Trump; Dat hij een nazi zou zijn. Nou, Donald Trump heeft een Joodse schoonzoon, dus is geen antisemiet. Bovendien, hij gaat de Amerikaanse ambassade in Israël, van Tel Aviv naar Jeruzalem verplaatsen. Hij is dus eerder iemand die Joden helpt, dan een nazi. Maar de vrienden van AFA ondersteunen boycots tegen Israël; iemand die een Boycot tegen Israël wil, bovendien ook nog een soort socialist is, zoals Hitler dat was, is wel zelf een Neonazi. Om het te bewijzen, vertel het hen, en zie hoe ze reageren. Volledig Hypocriet. Ik had u gewaarschuwd. Zorg wel dat u afstand bewaard, u kan geslagen worden. Als het nog erger wordt, zelfs naar een concentratie kamp worden gesleurd, in opdracht van Lodewijk Asscher.

Mijn favoriete partij is de SGP. Maar er zijn enkele zaken, waar ik het niet mee eens ben in de SGP. Zoals het zichzelf presenteren in rooms katholieke mode en onverschillig gebruik van het paapse woord "kerk". Deze zaken veroorzaken papisme in de Nederlanden. Ik blijf wel respect houden, want begrijp ook hoe machtig de Jezuïeten zijn te lande. De SGP is een partij met helden die nog niet uitgeschakeld zijn. Ofwel, het wordt onmogelijk gemaakt om betere lijsttrekkers te vinden, breek me de bek niet open, want was zelf ook enige tijd actief in de partij politiek, heb met eigen ogen gezien hoe partijen hier geïnfiltreerd en gesaboteerd worden door de zwartrokken. Als u dat ook wil zien, lees dit blog.

Moderne geuzen zijn contraremonstrant. Dat is geen sekte, maar een politieke overtuiging. Een politieke overtuiging gebaseerd op de inzichten van de Synode van Dordrecht in (1618-1619), welke leidde tot de onthoofding van Johan van Oldenbarnevelt. Leuker dan links ja. Remonstranten is een sekte opgezet door de zwartrokken, in een poging de Nederlandse staat te saboteren. Aldus onze voorouders. Maar bijna alle bronnen daar weer voor zijn natuurlijk gecensureerd hier. Ik kwam er achter, doordat het ontkend werd. Als u dat vervolgens niet begrijpt, Alberto, wiens biografie geciteerd in de vorige alinea, vertelde over deze censuur op waarheid in literatuur, in het voorwoord van het boek "Geheime Geschiedenis van de Jezuïeten" door Edmond Paris.

Katholieken liegen: "Jezus vermoord door Joden."
De beste man is vermoord door Romeinen!
Het doel van die leugen: vernietigen van alle kennis(dragers) die papisme belemmert.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...