dinsdag 30 januari 2018

BREAKING ALARM! IN YOUR FACE EN OUT IN THE OPEN!

Zoals altijd zit Micha weer bovenop de deksel van de doofpot, keihard aan de randen te rukken (Geenstijl)

Ja, de doofpot krijgt hij maar niet open. Maar als je goed oplet, kan je door het spleetje kijken dat soms ontstaat, door al dat geruk aan die deksel. In de video, een scherpe observatie van een volstrekt absurde leugen door de kranten internationaal, dat de president van Tsjechië een pro-russische president is. Terecht merkt hij op, een pro-russische president in Tsjechië? Dat is toch onmogelijk? Voor bezoekers die jonger zijn, of geen benul van enige geschiedenis, Tsjechië werd gedurende een halve eeuw bezet door door de Sovjet Unie. Er is ook een revolutie geweest, tegen die bezetting door de Russen, het Tsjechische volk noemde het de fluwelen revolutie, dus: Een Tsjech zal NOOIT een pro-russische kandidaat verkiezen!
(Een land welke dat wel zou doen is Servië, ook om begrijpelijke redenen, want Servië werd gebombardeerd door de NAVO in 1999.)Tsjonge wat een gehack, om van de Russische facebook, VK, een video te embedden! Begrijpelijk, want de Russen zijn intelligent, uitwisselen van informatie wordt zo veel mogelijk beperkt daar. Er wordt daar ook gelogen in de media, net zoals in Nederland. Ook is er veel antisemitische propaganda. Er zijn ook video spelletjes met katholieke propaganda in Rusland. Allerlei feiten die hier best bekend zijn worden er verzwegen, zolang mogelijk, voor Russen komt de vijand van twee kanten. Maar wat Micha verhaalt, is de propaganda buiten Rusland, in NAVO landen; Er wordt aangestuurd op een oorlog met Rusland. Doel is een invasie van de VS. Om maar even wat zaken de noemen uit de doofpot uit andere bronnen.

Bronnen worden door de noeste journalist Kat niet genoemd. Het geschreeuw "DE MSM", is zoals de Caps Lock opzettelijk aan laten staan, zonder enig nut. Maar in de video, zien we de bron van NU.nl propaganda verschijnen onder het artikel; Dat is het ANP! Een Nederlands pers agentschap, waar die propaganda vandaan komt. Nu.nl neemt berichten vaak direct over van de ANP, zonder enige verandering, want dat is voordelig. Artikelen als deze hier, kosten enige uren per stuk om te produceren. En verschillende keren die video bekijken, want er zit veel informatie in die meneer Kat niet bespreekt. Met name die Ierse krant met mooie vrouwen in zomerjurken op bijna elke pagina, dat midden in de winter. Geen enkele relatie met de titels waar die vrouwen op enorm grote platen zijn afgebeeld, we zien hetzelfde bij de Engelse krant Daily Mail. Ook in sommige Russische tijdschriften doet men dat. Ik zag zelfs ooit een Russische krant waar vrouwen gemarteld werden in die platen. Waarom? Om de zonde te promoten! Bovendien, een protestant of orthodox zou zo'n krant niet eens willen inzien, het verstoord de concentratie, dus de katholieken kunnen hun gang gaan zonder op de vingers te worden getikt.

De katholieken ja!
"Illuminatie" was de naam van de Jezuïeten tijdens hun verbanning door de roomse antichrist (1773-1814), dat is de grootste orde van de katholieke kerk. Jezuïeten zijn geen Russisch Orthodoxen, zoals de Nederlandse kranten en journaals u willen doen geloven. Ook dat is geen onzin nee, Russische Orthodoxie is al eeuwenlang de Russische Staatsreligie. En een van de eerste zaken die Vladimir Lenin ondernam in zijn veroverde positie, was de verbanning van de Jezuïeten opheffen voor Rusland.

De papistische Ier kijkt naar de platen van bijna half ontkleedde vrouwen, na enkele platen wordt hij misschien opgewonden. Dan slaat zijn emotie een andere kant op dan zorg om de gebeurtenissen die er beschreven staan. Misschien gaat hij wel porno kijken daarna, of erger. De vrouwen op de foto's worden er natuurlijk voor betaald. Hoe armer het volk, hoe gemakkelijker dit gaat. In Nederland gebruikt men die techniek ook, door alle journaals te eindigen met voetbal of andere sport. De man of vrouw kijkt naar het journaal, als het journaal eindigde met: "pro-russische Tsjech Zeman herkozen als president van Tsjechië", de reclames komen dan, dus er wordt gezapt of gestopt met opletten, dan gaat zo iemand nadenken over de informatie/propaganda. Zo van, hmmm, Tsjechië pro-russich, na een halve eeuw bezet en uitgebuit te zijn door Russen, maar nooit gebombardeerd door de NAVO? hmmm. Wat is er aan de hand daar ... of bij het ANP...?" Maar als er een voetbal wedstrijd verslaggeving aan het einde was van het journaal, dan denkt de kijker van: "hmmm, alweer gewonnen/verloren, kan niet wachten op volgende week voor de volgende wedstrijd". Hoe belangrijk is de uitslag van een spelletje? NIET. Maar wat wel belangrijk is, dat is dat de kijker niet nadenkt over een pro-rus die de verkiezingen wint in een land dat onlangs jarenlang bezet is geweest door Russen.

Het ANP is de bron, zie video, niet de "MSM". MSM betekend bij Micha "Mainstream Media", dat zijn vervolgens alle bronnen behalve bepaalde websites. Bloggers worden ook gecensureerd op Google overigens. Jaren geleden was er een groep programmeurs op het web, die de letterlijke code daarvoor vonden in de Google machine. Ze hadden een alternatieve zoekmachine, Scroogle, maar die is aangevallen en vernietigd door roomse ridders. Bijna alle alternatieve zoekmachines gebruiken de index van Google, dus ook in die andere zoekmachines zijn blogs bijna onvindbaar. Ik ben al vaker een blog begonnen, meestal staat die op de eerste weken in normale zoekresultaten op unieke zoekwoorden, maar na ruim een maand is het blog onvindbaar op de zoekmachines. Misschien als elk logje eindigt met voetbal verslaggeving, ...neen, zal ook niet werken... Sterke artikelen schrijven, zodat mensen wel moeten verwijzen naar dit blog, als bron voor hun ongewone maar beresterke uitspraken. Misschien dat dat helpt. Nou kranten, bedankt voor jullie betaalmuren. Geen betaalmuur hier. Als u reclame ziet behalve voor Google, dan is Google gehackt. Scroogle, wat missen we jullie. Was goede zoekmachine, al kon je er niet op taal of land zoeken. En als Google hun censuur op blogs stopt, zelfs op die van hun eigen blogservices, dan is iedereen, en ook henzelf, geholpen. Trump sta ons bij. Fakenieuws op de voorpagina's, dankzij ANP en vooral hoofdredacties en directies, maar echt nieuws van de plaatselijke getuigen in hun blogs gecensureerd, vanwege gesaboteerd in de Google index. Google CEO Eric Smith deed mee aan de campagne voor Hillary Clinton. U zal het vast gemerkt hebben, als u zo argeloos was in 2016 nog steeds de Google zoekmachine te gebruiken.

Voor de goede orde, er verschijnt met grote regelmaat belangrijke informatie in de MSM, maar meer nog van de inhoud is propaganda en er wordt opzettelijk verzwegen. De beste journalisten zitten in de sportredacties, want daar lopen ze niet in de weg.

Als die video weer gecensureerd is, kan gebeuren. Micha's Youtube kanaal werd enige maanden terug helemaal uit de lucht gehaald door de Demmink Squads. Ken geen namen daar van, maar als u namen van Jezuïeten wil, dan is dit blog toch wat informerender dan dat van Micha. De bodem van de doofpot is regelmatig schoon hier, maar ANP heb ik nog niet helemaal uitgevist, daar zit nog een vuiltje. Mocht u een poetsdoek bij de hand hebben, sla toe.

Edit:
Hmm, wat dus ook gebeurde toen ik het artikel plaatste.
Russische websites van het volk geblokkeerd in Nederland, wat een tuig!
https://vk.com/video392153926_456239164

DEEP BEHIND ENEMY LINES

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...