woensdag 11 december 2019

Links en rechts aldus de Nieuwe Wereld Orde elite.

Een vertaling uit een artikel deel uit 1979 van Executive Intelligence Review, door Vin Berg.

Executive Intelligence Review
De strategische doelen voor de lange termijn waar de Jezuïeten nu wereldwijd op inzetten, werden weergegeven in de uitingen van zulke jezuïeten als theoloog Karl Rahner SJ, Teilhard de Jardin SJ, en wijlen Carroll Quigley, decaan voor geschiedenis aan de Georgetown universiteit in Washington. Samengevat, de Jezuïeten streven naar een "synarchistische (gezamenlijk bestuurde)" wereld orde rond 2000, om een periode van "De Grote Duurzaamheid" te beginnen gebaseerd op: 1) een drastische vermindering van het gebruik van kennis en technologie in de wereldeconomie; 2) een nederlaag van een "middenstand" industrieel kapitalisme, door een combinatie van "links" gilde-socialisme aan de bodem en een "rechtse" oligarchische politiestaat aan de top; 3) een algemene verzwakking en ontmannelijking van soevereine krachten in de landstaten, welke worden verplaatst door verschillende "Een Wereld, "Wereld deelstaten" supranationale agentschappen zoals de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, varianten van Unesco, enzovoorts ... Het organiseren van jakobijns gespuis door Jezuïeten "aan de bodem", gaat altijd gepaard aan heerschappij "aan de top" van de lokale sociale piramides, welke de uitvoerende macht van de Jezuïeten een ongeëvenaarde mogelijkheid geeft voor grootschalige sociale manipulaties. Het is deze aard van opstelling door jezuïeten, die voor de buitenstaander de optische illusie wekt, dat de sociëteit van jezus verdeeld is in "links" en "rechts" en andersom, in staat zijn samenhang te bewaren, en hun is een knappe uitwerking, want voor henzelf is het hun principieel strategisch vooruitzicht, waarvoor ze levenslang training ondergaan. Het is ter vernietiging van technologie georiënteerde "industrieel kapitalistische" formaties over de hele wereld.

Zoals vertaald van:

The Societas Jesu: 40,000 agents
By Vin Berg.
Executive Intelligence Review Volume 6, number 46, November 27, 1979


Eigenlijk is het hele artikel interessant, maar vertaalde hier het deel dat inzicht geeft in de rol van de jezuïeten in een roomse verdeel en heers propaganda, waar de meerderheid van politieke figuren medeplichtigheid aan pleegt. Zaak is het, de zelfstandigen te beschermen tegen deze aanvallen door de jezuïeten, maar tegelijkertijd lieden uit het jakobijnse kamp te houden, jezuïeten in hun globale politiek en multinationale ondernemen te herkennen als zodanig. Jezuïeten vermommen zich op allerlei manieren, en hoewel katholieken jezuïeten nog eerder zullen gehoorzamen dan anderen, deze agitators met dekmantel herkend men toch zelden als zijnde rooms katholiek. Het kan zelfs voorkomen, dat iemand nooit met Jezuïeten in contact is, maar toch hun orders volgt, omdat dit wordt ingegeven door slecht onderwijs en propaganda vanuit de pers. Jezuïeten zijn vandaag echter ook nog steeds biechtvaders en onderwijzers voor rijken en adel, maar riskante ondernemingen laten ze bij voorkeur uitvoeren door derden. Censuur van boeken en andere informatie uit gemeenschappen is een van hun speerpunten, dus veel mensen die op twitter of elders verwijderd worden, danken dit aan Jezuïeten en hun personeel, waaronder ook goedgelovige vrijwilligers.

Van Vin Berg, slechts artikelen van 1979 tot 1990 op larouchepub, de auteur is elders niet zichtbaar op internet. Ik las op de artikelen over de aanvallen op The Intelligence Review, dat medewerkers van dat tijdschrift nog steeds in de gevangenis zitten, nadat die uitgever werd overvallen door de FBI. Om verder te speculeren, publicaties van Lyndon LaRouche en auteurs daar als Webster Tarpley, speken alleen over macht achter de schermen door Brittannië, VS en Saoedi Arabië, terwijl vele elders auteurs over spionage regelmatig de opmerking maken, dat de geheime dienst van het Vaticaan de machtigste is op de planeet. Een redelijk bekend gegeven. De geheime dienst van het Vaticaan, dat zijn vooral de Jezuïeten, terwijl Mekka in Saoedi Arabië ligt, de UK geen invasie van de papist Adolf Hitler kreeg te verduren. Er mogen officieel zelfs nog steeds geen katholieken in het Brits parlement, ook de bevolking van de VS is grotendeels protestant. Met andere woorden, de vijanden van de machtigste geheime dienst op de planeet, wordt door Lyndon Larouche als een samenzwering rond oorlogvoering en drugs geponeerd, dat is erg naïef. Zeker, de UK en hun heroïne is ook een bekend gegeven, ziet de Opiumoorlogen, maar men zal dan toch ook moeten overwegen wie er werkelijk aan de macht is in de UK. Gezien de immigratie daar, zijn dat niet altijd de Britten zelf.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...