woensdag 22 januari 2020

Leugens door biologie docenten te lande.

The Jesuits form the greatest Intelligence service in the world and always have
CIA agent E Howard Hunt wist dat de Jezuïeten de leiding hebben over alle geheime diensten, maar gaf weinig informatie over de matrix die door hen is gebouwd. De overname van wetenschap werd opgezet in de 18de eeuw door 40 universiteiten en 80 seminaries. In de 19de eeuw werden de gevolgen goed zichtbaar, in de 20ste eeuw was de overname compleet. In Nederland vooral middels de KNAW, vanwaaruit wetenschapspolitiek centraal aangestuurd wordt. Hier onder een voorbeeld van hun pagina vandaag, waar de klimaathoax wordt gepromoot. De klimaathoax promotie is mede georganiseerd door de VPRO, de Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep. De VPRO werd ook beschreven door Thomas Ross, als een partij die zijn vader, die voor de AIVD werkte, te bespioneren. Jezuieten conditionering door de VPRO en het KNAW: broeikaswereld.


selecteer voor oorspronkelijk formaat

Het is erg lastig vast te stellen, welk deel van het wetenschappelijk onderwijs propaganda is, welk deel waarachtige kennis. Maar zoals met alle propaganda, een leugen kan alleen werken als er informatie weg gehouden wordt. In praktijk, begint dat met censuur op de fundamenten van een tak van wetenschap, deze wordt vervangen door een onzin verhaal. In de biologie is dat het verhaal, dat mensen van apen afstammen, of zoals de sofisten dat zelf verwoorden: Apen en mensen zouden dezelfde voorouder hebben. Dat is onmogelijk, want diersoorten kunnen nooit uit een andere diersoort geboren worden. Een kip wordt niet geboren uit een kat, een worm wordt niet geboren uit een slak, en zo voorts. Het is onmogelijk dat mensen en apen een voorouder hebben, zoals een Toyota en een Ford ook niet afstammen van een Mercedes. Vooralsnog hebben een Toyota, een Ford en een Mercedes alle drie 4 wielen, een voorruit, bumpers, en zo meer, maar dat is zo omdat de verschillende ontwerpers van die modellen een werkende technologie gebruiken om hun product succesvol te laten zijn. Zo ook de natuur, want als we wielen zouden hebben in plaats van benen of poten, zouden we niet kunnen springen, klimmen, op en bepaald moment vast blijven zitten in modder of zand. Ogen zitten vooraan en/of bovenaan, anders zien we niet waar we lopen. Lichamen van mensen en dieren hebben een ontwerp. DNA kan even moeilijk toevallig ontstaan, als een boek toevallig kan ontstaan door het genereren van toevallige opvolging van letters, spaties en leestekens. Om maar niet te spreken over paginering. Zelfs een simpele mok voor koffie, kan niet toevallig door eroderende rotsen ontstaan. Evolutie is onmogelijk om veel verschillende redenen, maar toch wordt het gedoceerd in al het Nederlands onderwijs alsof het feitelijk is.


Dat mensen en mensapen geen familie relatie hebben, is goed zichtbaar aan de voeten. De voeten van beren lijken meer op de voeten van mensen, dan de voeten van apen op die van mensen gelijken. En dat is logisch, apen zijn ontworpen om in bomen te leven, mensen niet. Daarom hebben apen handen. Mensen hebben handen om gereedschap te kunnen gebruiken, niet om in bomen te klimmen. Olifantenhersenen zijn aanmerkelijk groter dan die van mensen, het ontwerp van het volledige lichaam vanuit DNA is gericht op gedrag. Stammen mensen van beren af, omdat ze bijna dezelfde voeten hebben? Natuurlijk niet. Aanpassingen van het lichaam zijn enorm beperkt, selectie door voortplanting ook. Mutaties veroorzaken altijd een minder functioneel lichaam, niet een functioneler lichaam. Bovendien is er geen verklaring over hoe een mutatie zich zou moeten voortplanten. Het hele evolutie verhaal is evidente onzin. Maar daar houd het niet mee op, er zijn wetenschapsvervalsingen opgezet, om het evolutieverhaal doorgang te doen gaan vinden, waarvan nu enige voorbeelden volgen:

  • Vervalsingen van de foetus zoals getekend door Ernst Haeckel.
    Deze tekeningen, die de embryo moet voorstellen die stadia van evolutie doorloopt, waren een complete fraude. Dat dit een vervalsing was, werd aangetoond door professor Wilhelm His van de universiteit van Leipzig in 1904. Vooralsnog werd deze leugen mij gedoceerd aan het middelbaar onderwijs in Nederland.

  • Piltdown man.
    De Piltdown man was een wetenschapsvervalsing waar de Jezuïet Teilhard de Jardin bij was betrokken. Teilhard de Jardin staat vooral bekend als oprichter van de New Age beweging.

  • Bomen die rechtop staan in geologische lagen
    Koolstofdatering werkt slechts voor periodes waarin er ook munten gevonden zijn met een jaartal er op. Ook andere niet geijkte dateringen zijn onbetrouwbaar. De wijze waarop lagen gevormd zijn in de geologie, is niet zo zeker als wordt vermeend.

Hoe zouden veren voor vogels ontstaan door natuurlijke selectie? Onmogelijk! Vogelveren zijn geavanceerde vormen, die onmogelijk door toeval kunnen ontstaan. Wat zouden dieren moeten doen met veren, voordat ze er mee kunnen vliegen? Het is ook niet waarschijnlijk, dat eencellige wezens ineens besluiten meercellig te worden. Ofwel, voordat een bek was ontstaan door toeval, hoe moesten dieren toen eten? Vele zaken zijn niet te verklaren door evolutie, er is geen enkele bewijs voor evolutie, evolutie als verklaring voor de oorsprong van soorten is volstrekt onwaarschijnlijk. Maar dagelijks worden de mensen er mee doodgegooid in natuur documentaires. Mooi dat biologen die video's schieten, zekers, maar het geluid kan men doorgaans beter uitzetten.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...