maandag 1 maart 2021

Stemwijzer

Stemwijzer

Er is nu slechts één partij, die de roomse gifbeker der Corona wenst te beeindigen.

Mocht u menen dat FvD te rechts is, Willem Engel is gelieerd aan de nieuwe ultra-linke VSN partij, Voor Sociaal Nederland. Dat is dus zoiets als SP of PvdA, maar dan tegen de idiote monkapjesplichten en inquisitore elimineringen van alle bijeenkomstruimten.

Maar toch:
  • Democratie is ingesteld in Nederland in 1848; in 1853, werden de roomse Bisschopszetels hier in Nederland geinstalleerd.
  • De roomse afgodin Minerva, staat bekend als naam van een heidens rooms Leidse studentenvereniging ter vunzige pedocratie rond Joris Demmink.
  • Stropdassen zijn ingesteld ter ere van kroatische rooms katholieke legers, door koning Louis XIII, nadat de kroaten een belangrijke slag wonnen. Stropdassen waren kroatische folklore. Vanaf dat moment, werden stropdassen officiele mode van de rooms katholieke adel. Dat wil zeggen, dat iedereen die een stropdas draagt, in wezen roomse adel is, of wil zijn. Thierry is niet verkiesbaas in Italië, waar de papist Pim Fortuyn begraven werd, dus de keuze voor rooms katholieke status is schokkend historisch naïef.
Jaja, ik weet het, de meeste dominees dragen ook rooms katholieke staus symbolen. Wie denkt u dat die dominees opleiden, protestanten?

Hmm, vreemd. Alle artikelen die ik schreef in de tweede helft van 2020 zijn verdwenen...

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...