woensdag 13 mei 2020

Covind-19 Corona en de MH17

In een eerder artikel op dit blog, werden er achtergronden van de MH17 moorden gelekt. Maar door de Corona maatregelen, met nieuwe informatie die te vinden is in de documentaire Plandemic kwamen er meer feiten aan het licht over deze achtergronden.
Er werd geschreven, dat professor Joep Lange werd vermoord, omdat hij een dissident was inzake de HIV definities, meneer Lange was een "HIV scepticus". De leidende Jezuïet achter de corona maatregelen was Tony Fauci SJ, welke ook achter de HIV leugens stak. Dit kwam naar voren in de hevig door YouTube en Facebook gecensureerde documentaire Plandemic. Hoe deze documentaire is gecensureerd is goed zichtbaar, als men de documentaire tracht te vinden op internet. Naast dat hij overal weggehaald werd. Er is momenteel een versie van de documentaire Plandemic beschikbaar op Bitchute:


Documentaire duurt circa een half uur.
Mocht deze ook gecensureerd gaan worden in de toekomst, zal u het op een andere video server moeten proberen, of op de wayback machine. Veel mensen zagen deze documentaire, die lieden weten doorgaans ook hoe ernstig de censuur door de machtige Jezuïeten is, al weten ze meestal niet dat het romanisme daar achter zit. De titel "SJ" betekend "Soldaat van Jezus": Het kost meer studietijd deze titel te verwerven dan de titel PhD. Jezuïeten beheren niet alleen militaire operaties, maar ook het onderwijs en de pers. In ieder geval, in de documentaire Plandemic, komt naar voren, dat Dr. Fauci behalve achter de Corona maatregelen, foutieve behandeling waardoor Corona patiënten komen te overlijden, ook achter foutieve HIV opvattingen zat. Daarmee krijgen de moordenaars van Joep Lange en Willem Witteveen een naam. Het motief was op dit Blog al bekend. Senator Willem Witteveen voor Justitie is vermoord omdat hij in de weg liep van Joris Demmink en andere romanisten binnen de Nederlandse justitie, Joep lange werd vermoord omdat hij de Jezuïet Dr Fauci in de weg liep.



Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...