dinsdag 4 oktober 2022

The Big Reset Movie


The Big Reset Movie
is een Spaanse documentaire, die ook beschikbaar is in Frans en Engels. De bovenstaande Bitchute versie is Engelstalig. Er zijn natuurlijk veel documentaires gemaakt over dit onderwerp, dus toen ik de documentaire besloot te kijken, verwachtte ik weinig nieuws. Wat een vergissing. Alle mensen die geïnterviewd werden, zijn gecensureerde deskundigen. Onder hen ook Nobel prijs winnaar Luc Montagnier. En de documentaire maker gebruikt ook DuckDuckgo, dus is geen typische idioot. Maar waarom ik de documentaire zo goed vind, is vooral om dat ik al twee jaar hoorde over grafeen in de vaccinaties, waarvan ik niet begreep waarom dat relevant was. Maar hier worden experimenten gedaan, waar inderdaad bewezen werd dat er grafeen in de vaccinaties zit, maar ook uitgelegd wordt waarom er dat in zit. Dus, als u geen zin heeft de documentaire te bekijken, zal ik hier op het blog uitleggen, waarom er grafeen in de vaccinaties zit, zodat u dat sneller kan vernemen.


Wat is grafeen?
Grafeen is uitgevonden in 2004. De uitvinders kregen daar voor een Nobel prijs in 2010. Het is een folie met structuur van koolstof atomen in een hexadecimale orde, van één atoom dik. Dus is 0.025 Nanometer dik, de grote van het vlak kan variëren. Wikipedia zegt, dat dit materiaal 200 keer sterker is dan ijzer, maar kracht van materiaal is altijd een balans tussen hardheid en flexibiliteit, dus dat getal zegt niets. Diamanten zijn ook gemaakt van koolstof, dat zegt al iets over de hardheid van grafeen, maar daarnaast is de folie ook flexibel, dus het materiaal is ideaal voor tanks, straaljagers, fregatten, kogelvrije vesten, helmen, materiaal voor kanonnen, en zo meer. Dus ga er maar van uit, dat er zeker sinds 2010, al miljarden geinvesteerd zijn in onderzoek van grafeen. Naast de fysieke kwaliteiten, is grafeen ook een supergeleider. Met een dikte van 0.025 Nanometer, kan dit gaan betekenen, dat Nanoprocessors de Microprocessors gaan opvolgen. Een Nanometer is 1/1000 van een micrometer. Nanochips zijn zo klein als de genen in onze chromosomen. En dat is wat er in deze documentaire ook wordt aangetoond middels experimenten, want het blijkt dat gevaccineerde mensen een MAC adress krijgen, wat leesbaar is in Bluetooth. Dat wil zeggen, de gentechnologie in de vaccins, kan het menselijk DNA veranderen en besturen, middels computers. Het contact tussen de nanobots en de computer gaat via mobiele telefoon, zonder mobiele telefoon bleek er geen MAC adres zichtbaar te zijn.

Jozef Retinger
Bilderberg Groep oprichter Jezuiet Jozef Retinger in gesprek met een van zijn kardinalen
Zo wordt er dan een duidelijk uitleg gegeven, waarom de stichter van Microsoft, Bill Gates, zoveel investeert in vaccineren van de wereldbevolking: Van Microsoft naar Nanosoft. Deze documentaire van 2 uur, is zeker de moeite waard. Verschillende Nobel prijs winnaars komen aan het woord, vele top deskundigen over de gehele wereld, met die cast is het niet verwonderlijk, dat er zulke belangrijke ontdekkingen worden gedaan gedurende de film. Er wordt al meer dan 30 jaar gespeculeerd over chippen van de bevolking, en niet alleen gespeculeerd. Maar het manipuleren van de wereldbevolking door middel van nanotechnologie, om met computers hun DNA aan te sturen, gaat nog een stapje verder dan een microchip onder je huid. Het is meer als, nanobots onder je celwand. Als u dat niet gevaarlijk vindt, overweeg dat dit allemaal wordt geïmplementeerd middels leugens, censuur, smeercampagnes, niets te vuil voor die lui. Welke lui? Die lieden die het Concilie van Trente daar voor hebben opgesteld natuurlijk!

Velen zien het: Het ontstaan van internet lijkt op het ontstaan van de boekdrukkunst in Europa, 500 jaar geleden. Thierry Baudet noemt dat Renaissance, maar dat is onjuist. Het gaat hier om de Reformatie. De 95 stellingen van Wittenberg werden verspreid over geheel Europa middels boekdrukkunst, zo ontsnapte Europa aan de Middeleeuwen. Renaissance heeft niets gedaan voor onze vrijheid. Maar in 1641 kwam er een antwoord op Maarten Luther, met installeren van de Jezuïeten in de RK Kerk. Hun Contrareformatie begon met het Concilie van Trente 30 jaar later. Napoleon, Hitler, Francesco Franco, NAVO, EU, allemaal gebouwd door de Contrareformatie. Daarvoor bewijzen op dit blog. De documentaire The Big Reset Movie nu, praat over de Bilderberg groep, laat vervolgens foto's van Prins Bernhard passeren. De documentaire laat na te vertellen, dat de Bilderberg groep is opgericht door de Jezuïet Jozef Retinger SJ.


Alleen FvD, wil heden voorkomen dat uw kinderen slaven worden van computers aangestuurd door de Contrarenaissance

Het is altijd treffend te zien, hoe ontzettend naïef hoogleraren en professoren zijn, slechts sommigen doen alsof. Maar niet in de VS, waar er 28 Jezuïeten universiteiten zijn! Georgetown in Washington DC bevat de belangrijkste Jezuïeten barakken van de VS, maar het eindigt niet daar. In Nederland zijn er geen, want de Jezuïeten werden hier voor het laatst verbannen in 1855. Toch beweren de vermeende intellectuelen te lande, met hun professor titels, dat "De Amerikanen" de oorlogen veroorzaken, in plaats van de Jezuïeten die dat werkelijk doen. Jezuïeten kregen de leiding over de Hellige Inquisitie in 1541, dus die draaien hun hand niet op voor een partijtje martelen voor de paapse zaak. Joe Biden Katholiek, Nancy Pelosi Katholiek, maar niemand bevraagt hun alliantie. Het is tijd om dit te beseffen volk, want anders worden uw kinderen en kleinkinderen robots voor de Pontifex Maximus!
Ex-Jezuïet Alberto Rivera licht toe, waar de eerste alliantie van katholieken ligt.

leve de geuzen

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...