zondag 10 april 2022

Thierry's missing link

Thierry Baudet gaf dit jaar enige interessante interviews, want gaf zijn gecensureerde bestseller "Het Corona Bedrog, de Globalistische machtsgreep en de Great Reset" uit. Daarin stelt Thierry Baudet, dat hij de missing link niet kan vinden, van wie er aan de knoppen zit achter de schermen. Bosgeus en vele anderen weten dat wel, dat is de Jezuïeten Generaal. De zwarte paus, welke de laatste 10 jaar voornamelijk werkt vanuit China, omdat daar de Jezuïetenraad zetelt. Zoals dat dit jaar al wat toegelicht werd in dit log. De macht van Jezuïeten in China begon al in de 16de eeuw, te beginnen als de astronomen van de keizer, macht werd sterker door de eeuwen heen. Met hun communisme, is China de perfecte reductie voor de realisatie van het Concilie van Trente.

Abby Sieyès SJ
Abby Sieyès SJ, Emmanuel Joseph Sieyès (3 Mei 1748 - 20 Juni 1836), leider in de Franse Revolutie, bracht Napoleon Bonaparte aan de macht in Frankrijk, adviseur van Napoleon.
Het was grappig, dat Thierry de term "missing link" gebruikte. Onhandig voor zijn onderwerp, want deze term verondersteld, dat mensen van apen afstammen. Althans, dat trachtte de Jezuïet Teilhard de Jardin te bewijzen met de Piltdown Man Hoax. Hmm, maar weer via een zoekmachine gelinkt, want het eerste artikel te vinden, beweerde dat Piltdown Man hoaxer Teilhard de Jardin een filosoof was, terwijl het evident is dat deze wetenschapsvervalser Jezuïet was. Teilhard de Jardin SJ droeg zelfs doorgaans een soutane op foto's. Ook het feit dat de belangrijkste adviseur van Napoleon Bonaparte, Abby Seiyas, een leider in de Franse Revolutie, die Napoleon ook aan de macht bracht, een Jezuïet was, werd vaak goed verborgen. Jawel, de Jezuïeten verdedigen zich. Niet door de waarheid te vertellen, maar door hun sporen te wissen. En een miljard katholieken helpt hen al eeuwen met het wissen van die sporen, bewust of onbewust.

Bewijzen voor een "Great Reset" tot een reductie, waarvan de auteur de daders niet kent.
Dus David Icke beweert, dat The Great Reset uitgevoerd wordt door buitenaardsen. Waar Jorn Luka nog wel wat aandacht aan wilde besteden, alsook aan het absurde vermeende zionistische complot. Bosgeus beweert, dat de Jezuïeten Generaal aan de knoppen draait. Thierry Baudet weet het niet, en waardeert, evenals Bosgeus, Theodor Herzl. Hoewel Thierry Baudet ook persoonlijk Jezuïeten mocht ontmoeten, net zoals Bosgeus, want in de Haagse wandelgangen komt men ze vanzelf, vroeg of laat, tegen. Thierry is sinds 2 jaar wakker, zo vertelde hij februari 2022, Bosgeus 20 jaar, David Icke 30 jaar. Maar, zoals ik onlangs William Cooper weer eens pertinente onzin hoorde uiten, namelijk dat zionisme inmengingen zou hebben buiten Israël of diens belangen, wil wakker zijn tijd niet veel zeggen. De moord op Abraham Lincoln door de Jezuïeten, verschillende boeken daarover uit die tijd, vond al meer dan een eeuw geleden plaats: Er was daar geen sprake van buitenaardsen of zionisten, die deze moord uitvoerden. Bill Cooper zat er wel vaker naast; hij heeft bijvoorbeeld later ook toegegeven, dat buitenaardse inmenging onzin is, hoewel hij eerder meende dat dit zo was. Ik wil ook nog refereren naar Bill's onzinnige uitlatingen over rozenkruiserij, als de beslissende factor achter de knoppen, want hij verwijst daarbij alleen naar AMORC, een filosofische beweging die opgezet is in de 19de eeuw door de roomse bisschop Spencer Lewis. Waarvan andere rozenkruisers weer beweren, dat het een vervalsing is van rozenkruiserij. Niet dat andere rozenkruiser verenigingen veel beter zijn, want de vervalsingen van Alchemie en het ontkennen van de aanwezigheid van het roomse systeem in Openbaring, zijn evengoed zorgwekkend. Geïnfiltreerd of opgezet door de Jezuïeten en hun katholieken? Dat is het enige wat vanaf hier heden geuit kan worden, over verschillende waargenomen vormen van rozenkruiserij.

Ernst Friedman [pdf] over de betrokkenheid van Jezuïeten in het aansturen van Balthasar Gerardsz voor de moord op Willem de Zwijger.
Selecteer de duimnagel hier boven, om dat citaat uit het boekje te lezen.
De betrokkenheid van de Jezuïeten bij de moord op Willem de Zwijger, en op diens zoon Prins Maurits, wordt angstvallig ontkent door de propaganda die in dit land doorgaat voor geschiedenisonderwijs. Gelukkig vond Bosgeus een boekje uit 1826, waar de betrokkenheid van de Jezuïeten achter aansturen van Balthasar Gerardsz wordt toegelicht. Gelekt, dankzij de ondervraging van Balthasar Gerardsz. Niet leuk, maar als je beseft wat de Bloedraad deed, en hoe de ondervragingen van verzetsstrijders ten tijde van de wraak op het Verdrag van Westfalen (1939-1945) gingen, dat is het echt niets bizonders.

Thierry zit dicht bij de waarheid, want de Renaissance kwam historisch direct vóór de Reformatie.
Boekdrukkunst speelde in de Renaissance echter geen rol, dus onze "vrijdenker" beschaving komt daarom van de Reformatie.

De Jezuïeten kregen sinds 1541 de leiding over de Hellige Inquisitie, overgenomen van de Dominicanen en Franciscanen, sinds het Concilie van Trente ook over de Contrareformatie, het is te eenvoudig om te ontkennen... "Contra" is latijn voor "tegen", betekent hezelfde als "anti" in Grieks. Duits woord voor Contrareformatie, is daarom: Gegenreformation. Engels heet contrareformatie: Counter Reformation. Die lieden zitten achter "The Great Reset", waarmee de beschaving inderdaad teruggedraaid gaat worden naar het middeleeuwse systeem, zoals het was vóór de Reformatie. Er bestaat geen "tegenrenaissance".

Een citaat uit het boek, Het Engineer Korps van de Hel, Romes saboteurs en genietroepen.
"Ziet u meneer, vanaf deze plaats regeer ik niet alleen tot aan Parijs, maar ook tot aan China. En niet alleen China, maar heel de wereld, zonder dat iemand weet hoe ik het doe."
Generaal Michelangelo Tamburini, de 14de Jezuïeten Generaal.


Ik voorspel, dat meneer Baudet de waarheid ooit gaat ontdekken. Misschien zelfs al kent of vermoed.
Leve de geuzen.

Geen opmerkingen:

Kritiek op Arabieren? NEIN!

Na twee jaar uitstekende informatie te hebben gegeven over de speciale militaire operatie in de Oekraïne, bleek vanaf 7 oktober 2023 dat...