woensdag 6 april 2022

Weer een paepse premier?

Bij het zoeken naar een leuk Sigrid plaatje, zag ik 2 blogspot blogs die gecensureerd waren, terwijl bijna alle foto's mw. Kaag op haar minst afstotelijk trachtten te presenteren. Sigrid Kaag afbeeldingen schijnen zwaar gecontroleerd te zijn door de "papisten", die de anderen in de gereformeerde wereld "globalisten" noemen. De mensen die begrijpen dat het de contrareformatie is die de vrijheden ontstaan door de reformatie wil opheffen, zijn bijna op een hand te tellen. De blogspot blogs die gecensureerd werden, waren de foto's van paepke Kaag met een boerka. Die foto mag niet. Dus ik nam maar een ander foto, van een Italiaanse website, die haar beter presenteert dan die honderden promotiefoto's. Er worden internationaal miljoenen geïnvesteerd, om de roomse Kaag premier te maken van Nederland.

En nu haten de NPC's Rusland.



De Jezuïet Alexander Poskrebyshev die Jozef Stalin aanstuurde.
De Jezuïet Alexander Poskrebyshev die Jozef Stalin aanstuurde.
De huidige propaganda tegen Rusland, sluit naadloos aan bij de propaganda die we zagen rond de MH17 moorden op Nederlandse dissidenten. Alweer Oekraïne. Oekraïne is voor een groot deel Rooms Katholiek, maar de Russen die in dat land wonen, daar geplaatst door Jozef Stalin, zijn allemaal Orthodox. Daarnaast zijn fascistische groeperingen in de Oekraïne zwaar gesteund door de NAVO gedurende de koude oorlog, dat werd het "left Behind network" genoemd. NAVO vond dat nodig, destijds onder de rooms katholieke NAVO secretaris generaal Jozef Luns, om met die Oekraïense Neo-Nazi's een vuist te maken tegen de communisten. Natuurlijk hebben de Jezuïeten, die al die geheime diensten aansturen, weer andere agenda's. De zwartrokken hebben zelf tenslotte communisme ontwikkeld middels de reducties van Paraguay, fascisme dankzij hun katholieke gloriejaren van Francesco Franco, Benito Mussolini, Adolf Hitler en Jozef Stalin. De katholieke connecties van Jozef Stalin zijn wat minder bekend in de gereformeerde landen, maar Stalin was priesterstudent op het seminarie in Tiflis in Georgië, waar ook Jezuïeten les gaven.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...