zaterdag 5 februari 2022

Maanlandingen gelogen

Video's over onderwerpen, waar belangrijke leugens ontmanteld worden, verdwijnen snel van Youtube, Rumble, Twitter, Twitch, Tiktok, Spotify, Vimeo, en andere services. In Nederland, wordt doorgaans de gehele server neergehaald. In het verleden maakte ik video's voor 123video en zie.nl, de video services bestaan inmiddels al jaren niet meer. Toch vragen mensen mij wel eens op Youtube, of ik video's op Youtube wil zetten. Lijkt me onbegonnen, werk. Alle Red Pill Journal video's werden verwijderd van Youtube, van Rumble, van Twitch, de makers verdwenen achter de tralies. Dit blog is redelijk veilig, omdat ik er weinig bezoekers heb, en omdat tekst altijd nog teruggehaald wordt met de wayback machine. Maar ook de wayback machine, tracht men te censureren.

Brighteon echter, bestaat al jaren. Is gespecialiseerd in video's die elders gecensureerd worden. Micha Kat maakte er video's, die staan er nog steeds. Dus daarom deze belangrijke video over het boek van Bart Sibrel geplaatst op dit blog: Zijn nieuwe boek, belooft niet eerder gepubliceerde onthullingen over deze evidente leugen, een van de vele leugens in de geschiedenisboeken en encyclopedieën.

Toen de gebroeders Wright het vliegtuig uitvonden, waren er enkele jaren later honderden vliegtuigen. Toen de atoombom uitgevonden werd, waren er binnen enkele jaren duizenden atoombommen. Ook auto's, radio's, tv's, grammofoonplaten, stoommachine, verbrandingsmotors, vele veroveringen op mogelijkheden meer, waren binnen op ze minst 20 jaar beschikbaar voor minstens de rijkere burger. Maar na meer dan een halve eeuw na de maanlandingen, is er nog steeds geen nieuwe maanlanding geweest. Computers daarentegen, zijn meer dan een miljoen maal effectiever, dan de computers die de maanlandingen moesten berekenen. Als er werkelijk Apollo maanlandingen hadden plaatsgevonden, dan zou Nederland nu al een polder op de maan hebben staan.

Er zijn natuurlijk veel meer argumenten dat de maanlandingen gelogen zijn. Bart Sibrel's film, A Funny Thing Happened On The Way To The Moon, is al weer jaren vrij beschikbaar voor u om te bekijken. Daar worden veel andere sluitende argumenten aangegeven. Er nog steeds wordt veel propaganda gemaakt om de leugen geloofwaardig te houden. Zolang er niemand snel een raket met mensen naar de maan stuurt, wordt de leugen steeds duidelijker. Elon Musk zal dat niet doen, maar ook, als men eenmaal zo'n raket zal bouwen, zal door de constructie van zo'n raket gaan blijken, dat de maanlandingen van de VS gelogen waren. Zo'n raket zal namelijk vele malen groter zijn, dan de Apollo raketten. Er zullen ook geen astronauten zo op de maan rondlopen, want ze zouden vernietigd worden door de straling van zonnestormen, of de neerstortende kleine meteorieten.

Bill Kaysing was de eerste NASA klokkenluider, die lekte dat de maanlandingen vervalst waren. Dat was al 40 jaar geleden. Bart Sibrel heeft nu een klokkenluider geïnterviewd, die een lijst van namen gaf van de betrokkenen die de leugens ontwierpen, in zijn onlangs verschenen boek Moon Man.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...