zaterdag 30 november 2019

Weer een leugen van me geschiedenis docent

De Tweede Wereld Oorlog was géén reactie op op het verdrag van Versailles, maar een reactie op te verdrag van Westfalen!


We lezen dit in het pamflet van Leo Herbert Lehmann, Beleid van het Vaticaan in de Tweede Wereld Oorlog, waar hij het Hamburger Fremdenblatt citeert. Natuurlijk was mijn geschiedenis docent op de middelbare school hier niet van op de hoogte, diezelfde docent beweerde ook dat Hitler protestant was. Men zegt wel, dat geschreven geschiedenis bepaald wordt door de winnaars, wat evident Hitler en zijn roomse kerk was. De meeste Nederlandse minister presidenten van na de Tweede Wereld Oorlog, hingen dezelfde ideologie aan als Adolf Hitler: Het Rooms Katholicisme. Maar zolang dit blog nog bestaat, waar de waarheid over wat er gebeurd is nog verteld kan worden, hebben de papisten nog niet helemaal gewonnen.

De mening dat geschiedenis geschreven wordt door de winnaars deel ik niet. Want ik schrijf ook. Maar zal gaarne een alternatieve uitspraak doen: ALLE HISTORICI ZIJN PROPAGANDISTEN. Zelf ben ik namelijk geen historicus, wens aldus ook niet aangesproken te worden. De geheimhouding over Hitler betreft het verdrag van Westfalen, is wat er heden in het onderwijs plaats vindt. Misschien als die manipulatie ooit stopt in het onderwijs, dat we het geschiedenis kunnen gaan noemen, maar morgen wordt er naar verwachting nog steeds dezelfde leugen verteld. Als men mij wenst te etiketteren, kan men mij in dit verband vernoemen als, een informant over hedendaagse propaganda.



vertaling
In dit verband, is het veelzeggend dat Hitler en zijn Nationaal Socialistische Partij geregistreerd staan te verklaren, dat vernietigen van het Verdrag van Versailles niet hun werkelijke doel was; hun doel was het vernietigen van het verdrag van Westfalen van 1648. Hitler werkelijk verkaarde, dat hij zijn zegevierende verdesconferentie zou houden, die de nieuwe orde zou teweegbrengen in Osnabrück.Het volgende werd gepubliceerd in het nazi tijdschrift Hamburger Fremdenblatt van 15 mei 1940:
Niet de revisie van het Verdrag van Versailles is het grote gedachtegoed geschreven op de banier van de Duitse troepen, maar de vernietiging van de laatste overblijfselen van het verdrag van Westfalen van 1648. De roomse paus kan en moet zich verzoenen, en het eens zijn, met de vooruitgang, vrijheid en beschaving zoals recent uitgevoerd.

Het Verdrag van Westfalen erkende Nederland als een aparte staat. Het is om deze reden heel begrijpelijk, dat Hitler Nederland binnenviel in 1940. Nederland had namelijk helemaal niets te maken met de Eerste Wereld Oorlog, welke eindigde met het verdrag van Versailles, want Nederland was toen neutraal. Nu dan weet u waarom Duitsland Nederland binnen viel, dat was om het "calvinisme" te bestrijden, om Nederland terug katholiek te maken. Wat bizonder goed gelukt is, kan men wel zeggen, want het laatste verzet tegen de roomse antichrist te lande was in 1925.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...