maandag 25 november 2019

Waarom Benedictus XVI aftrad als paus

De media beweerden, dat dit was vanwege zijn leeftijd. Dit, terwijl de vorige roomse antichrist door ging tot op zeer hoge leeftijd, in zijn laatste Urbi et Orbi zelfs geen eens een stem meer had, was onverstaanbaar. Eigenlijk gingen alle pausen door tot aan hun dood, de afgelopen 600 jaar. De vorige paus die af trad was, Gregory XII in 1406. Gregory XII trad af, omdat er toen 3 pausen waren: Een in Rome, een in Avignon, de derde omdat Kardinalen het niet eens konden worden. Maar in 2013, trad er ineens een paus af. En dat was vanwege zijn hoge leeftijd? Terwijl alle pausen tot aan hun dood paus bleven?

En iedereen gelooft het, want de waarheid is niet bekend gemaakt. Een mooi voorbeeld over hoe propaganda werkt. Leugens in de pers, vaak hoe absurder hoe eerder ze worden gelooft, beginnen altijd met weerhouden van informatie. Als het volk de feiten niet kent, dan pas kan men liegen over die feiten. Dat de pers liegt in het belang van de roomse kerk, kan men begrijpen door de encycliek Miranda Prorsus. Zoek deze encycliek zelf op aub, want de enigen die hier tot op heden reacties plaatsten waren de jezuïeten zelf, met Illuminatie promotie. Dat was al weer aandacht genoeg, van hen waarover dit blog voorzichtig poogt de geheimen te onthullen.

Maar terzake, waarom trad Benedictus XVI dan af? Kardinaal Ratzinger trad af vanwege Crimen Sollicitationis. De gelinkte Nederlandstalige Wikipedia pagina is hoogst onvolledig over dit document, er zullen u hier wat missende feiten gegeven worden. Zo weerhoudt Wikipedia het feit, dat de instructie is opgesteld door de Congregatie van de Voortplanting des Geloofs, dat Kardinaal Ratzinger daar prefect was toen het document werd opgesteld. Ofwel, onder verantwoordelijkheid van Kardinaal Ratzinger, werd alle katholieken op de planeet opgedragen, onder dwang van excommunicatie, pedofilie en verkrachtingen door katholieke geestelijkheid geheim te houden voor politie.

Wel, dat is illegaal. Verkrachtingen en pedofilie worden in de meeste landen als misdaden aangemerkt, een bevolkingsgroep verbieden aangifte te doen voor misdaad is strafbaar. Hier mee maakte Kardinaal Ratzinger zich strafbaar in de meeste Europese landen. Dit feit werd opgepakt door enige lieden in België, er werd een proces opgezet tegen Kardinaal Ratzinger, destijds paus Benedictus XVI, met deze wetsovertreding in veel landen waar de katholieke kerk opereert. De paus zou voor de rechter moeten verschijnen, maar twee weken voordat deze rechtszaal moest plaatsvinden, trad Benedictus af als paus. Terwijl de gerechtsstukken paus Benedictus XVI voor het gerecht zouden slepen. Zo werd deze rechtszaak tegen gehouden, door af te treden.

Erg jammer. Als de rechtszaak had plaatsgevonden, dan had de hele planeet de paus in handboeien voorgeleid kunnen zien, zou de pers zich in allerlei bochten moeten wringen om de reden voor de arrestatie geheim te houden. De leiden die dit werk verricht hadden, waren trots dat ze de paus hadden gedwongen af te treden, maar ik vond het een verloren zaak. Blijkbaar beseft de ITCCS of SNAP niet hoe machtig de propaganda is, want zowat iedereen gelooft nu dat Benedictus XVI is afgetreden vanwege zijn leeftijd. Hoe absurd deze leugen ook moge zijn. Er is niets bereikt, een kwart van de wereldbevolking blijft direct slaaf van de antichrist, en de Jezuïeten blijven aan de macht in het onderwijs om een fictief propaganda verhaal te maken van de werkelijke geschiedenis.

U weet nu waarom paus Benedictus XVI af trad; vanwege Crimen Sollicitationis, ofwel, om te voorkomen dat hij gearresteerd werd voor beschermen van pedofilie gepleegd door personeel van de RK kerk.

Dit is allemaal zo leuk om te weten, want u zal nu ook begrijpen dat Simonis, de vorige Kardinaal van Utrecht, loog in deze video:


Referenties:
https://www.silverdoctors.com/gold/gold-news/itccs-pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/
http://beforeitsnews.com/alternative/2013/02/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter-diplomatic-note-was-issued-to-vatican-just-prior-to-his-resignation-2563534.html
https://abcnews.go.com/Blotter/pope-benedicts-legacy-marred-sex-abuse-scandal/story?id=18466726

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...