donderdag 1 februari 2018

SAMENZWERINGEN DIE BESTAAN!

De propaganda gebruikt gaarne het woord complotdenker.
Mensen die daar te lande van beschuldigd werden, waren Joost Niemöller en Micha Kat.
Er zijn zo veel beschuldigingen jegens Micha Kat geweest de afgelopen jaren, dit zal niet gedoogd zal worden op dit blog. Micha Kat heeft zich hard ingezet, om de pedofilie van Joris Demmink in de media te krijgen, om de corruptie rond het Rolodex onderzoek actueel te houden. Dus wat zijn achtergrond ook moge zijn, elke Nederlander moet blij zijn, dat we zo'n publicist hebben. Ook nog eens zonder betaalmuur, zoals de kranten. Dat predicaat voor meneer Niemöller is ronduit belachelijk en heeft niets met zijn werk als journalist te maken. De Jezuïeten schelden Joost uit, omdat hij wat lekt over hun moordpartij op dissidenten bij de MH17.

Bestaan er complotten?
Welzeker, er zijn vele complotten, en wel tegen het zionisme. Enkelen worden hier besproken. Veel mensen geloven de gesmede complotten tegen zionisten, vooral in het Midden Oosten. Maar ook in Nederland, elke bezoeker hier zal zal eens wel zo'n complotfantast tegen gekomen zijn. Het woord complotfantast is geen scheldwoord, het is een groot compliment voor de complotfantast, want hij is vaak te dom om zelf eens een complot te verzinnen ter bijgeloof, al ziet men dat mensen ook wel doen. De HEERE vrezen ze niet, de complotfantasten tegen het zionisme, want wie durft het volk van G-d de oorlog te verklaren? Moslims, christenen en atheïsten! Atheïsten minder overigens, dat mag ook wel gezegd worden. En er zijn ook veel christenen die joden helpen.
Als u niet weet wat zionisme is, zoek dat zelf maar op.
 • Pallywood
  Een machtige samenzwering tegen het zionisme. Een project waarin boevenclub Hamas een rol speelt, daar voor was dat de PLO. Ofwel, propaganda. Joden, die zelf zien dat deze propaganda tegen hen gemaakt wordt, zijn er ook best veel. Ook zijn er niet Joden die het complot kennen. Het is ook een erg brutaal complot, want de meeste andere complotten tegen zionisme zijn erg voorzichtig om niet voor antisemiet te worden uitgemaakt, maar Pallywood valt ook openlijk joden aan omdat het joden zijn, met of zonder Israël. Deze propaganda wordt ondersteund door de Europese Unie, die zich consequent gedraagt alsof dat complot bestaat. Ook veel Nederlandse politici ondersteunen dat complot, maar zijn wat voorzichtiger dan de EU of andere schurkenregeringen in het Midden Oosten. Ja, het zijn vooral regeringen die het bijgeloof in dat complot promoten. Dat dit zo is en waarom, wordt duidelijk gemaakt in andere logs hier.

 • Vermeende waarheidsonderzoekers
  Helaas moeten we Micha Kat daar ook onder rekenen, want hij steunde jaren geleden een demonstratie tegen Israël. Bedankt daar voor dan, want dit geeft een goede definitie van wat bedoeld wordt met "vermeende waarheidsonderzoekers". Maar Micha valt best mee, hij is geen propaganda aan het maken, hij maakte gewoon een dom foutje, waar hij nog nooit zijn excuses voor aan bood. Een demonstratie tegen Israël steunen, getuigd er van dat waarheid dienaangaande niet onderzocht werd of wordt. Maar er zijn lieden die als vermeende waarheidsonderzoekers een lopende propaganda show houden tegen zionisme, tegen Joden. Gewoon dezelfde smerige leugens die verteld werden in Duitsland jaren dertig. Als u daar aan mee doet, wees welkom om hier beschreven te worden als een gevaarlijke antisemiet. David Duke, David Icke, Texe Marss, Robert David Steele, VICE magazine, James Corbett, Red Ice Creations, dat zijn slechts enkele bekende desinformanten in het buitenland. Complotfantasten, die zich inzetten om complotten tegen zionisme te smeden. Erger dan nazi's, want die geloofden slechts de leugens van dergelijke lui.

 • Verenigde Naties
  Vorig jaar besloten deze, dat Jeruzalem geen Joodse stad is, maar een islamitische stad. Maar dat is niet hun enige gesmede complot jegens het zionisme, ook in de vergaderingen maakten deze bezwaar tegen het erkennen van Jeruzalem als de hoofdstad van Israël. Een gevaarlijke partij van bandieten. De VN wil Israël vernietigen door naast Jordanië nóg een deel van Israël in te pikken.

 • Sociale media
  Het zit er vol mee. Elke toeschouwer van bijvoorbeeld David Icke of James Corbett natuurlijk. Ze komen compleet achterlijk en hypocriet over, snel te herkennen. Vol van zichzelf, prediken ze het antizionisme gepaard aan de meest absurde onzin, alsof hun toetsenbord een demon is om te kietelen. Bedreigend niet alleen voor joden, maar ook voor echte waarheidsonderzoekers, want ze mengen hun antizionisme en absurde onzin met feiten, waardoor die feiten in een slecht daglicht komen te staan. Ze gedragen zich, alsof ze niet gebrainwasht zijn, geloven dat zelf ook, dus je krijgt ze niet meer uit die brainwash. De brainwash van internet is veel erger dan de brainwash van TV, tenslotte, dat was ook de hele bedoeling van internet. Bij hen lukt het. Als je wat zinnigs tegen ze zegt, wordt je uitgemaakt voor troll. Ze begrijpen niet eens wat een troll is, maar zo zijn ze. Woorden smijten, zonder zich maar een moment druk te maken over de betekenis er van. Als je ze blockt bekeren ze zich nooit, maar als je ze niet blockt stelen ze je informatie om die te verkrachten. Joden noemen ze Khazaren, want dat vinden ze sjiek, menen dan dat ze daarmee intelligent en onderbouwt over komen. Niet bepaald, ze komen over als een hersenloze levensgevaarlijke nazi's die in een NSB kamp thuis horen. Als je ze verteld dat ze dezelfde onzinnige leugens geloven als de Nazi's geloofden, dan ontkennen ze dat, want dat is een feit. Feiten zijn hun vijanden. De term complotdenker vinden ze een compliment, in plaats van het scheldwoord dat ontworpen werd door de CIA om mensen die twijfelde over de leugens rond de moord op John F Kennedy aan te vallen.

 • Joden tegen zionisme
  Jawel, er zijn joden die complotten smeden tegen zionisme. In de Tweede Wereld Oorlog waren er Joden die wilden vluchten, veel landen lieten hen niet toe, waardoor joden omkwamen. Maar dankzij Israël, is er een toevluchtsoord voor joden. Niet alleen dat, dankzij Israël hebben joden een eigen leger om zich te verdedigen. Toch zijn er joden die menen een strijd te moeten voeren tegen zionisme, want ze krijgen daar door veel wereldse aandacht. Véél meer dan zionisten. Geïnterviewd worden door Al Jazeera, VICE, Red Ice Creations, op voorpagina's van allerlei tijdschriften, onthaald worden door de vele antizionisten wereld wijd. Hun religieuze motieven zijn onzinnig, de ruime meerderheid van de Rabbi's acht zionisme een strijdwaardige zaak. Bovendien, Israël bestaat nu eenmaal, het is wijzer om er dan maar het beste van te maken. Je kan ze vergelijken met een Nederlander die in het buitenland propaganda maakt in de trant van Paul Witteman, ofwel, potentiële vijanden gaan vertellen dat ze gelijk hebben en hun vrouw en kinderen moeten te komen bombarderen. Levensgevaarlijk die lui.

 • Links
  Begonnen al achterlijk, door zichzelf het predicaat links te geven. Links of rechts, dit had evengoed rechts kunnen heten, want rechts is geen haar beter. Hitler was rechts, aldus de propaganda. De propaganda is niet alleen politieke correctheid, maar ook het accepteren van dat woord, want politieke correctheid is in wezen politieke incorrectheid. In haar betekenis. Eerlijke politiek betekend, dat alles bespreekbaar moet zijn. Als dat niet zo is, dan is die politiek incorrect. Want er worden zaken buiten beschouwing gelaten voor de beslissingen. Nou, dit artikel is niet bespreekbaar in veel contreien, jodenhaat is de norm. Als men Geert Wilders wil demoniseren, dan zegt men: "Geert Wilders werkt voor de Mossad". Beetje raar, want ik ga de man alleen maar waarderen, als dat zo is, ook al heb ik niets met Israël te maken. Mossad, wat een geniale club. Niet alleen vanwege de joden die ze gered hebben, elke verzetsman kan hen benijden, of de agenten die daar bij sneuvelden, maar ook de geniale acties die ze ondernamen; Bombarderen van een fabriek die nucleaire wapens aan het maken is, voordat die wapens ingezet werden, ieder mens op de planeet zou daar blij mee moeten zijn! Zo niet, geef ze een gratis vakantie naar Tsjernobyl! Of de arrestatie van Adolf Eichman, opdat de planeet weet dat ze niet helemaal weg zullen komen met een genocide. Alsof de kneuzen van de MIVD ooit een plaasmoordenaar zouden grijpen, werkelijk, die zijn nog te slecht om te beseffen dat het hun werk is.

Nou, hier laten we het voorlopig even bij. Het punt is gemaakt: Ja er zijn samenzweringen, en wel tegen het zionisme. Er zijn er nog meer dan hier genoemd, maar de geuzen kunnen niet voor u gaan denken, u slechts de instrumenten geven om het zelf te doen. Met dank aan de Anzacs, die hielpen bij de eerste slag om Israël. Het hedendaags antizionisme kan gevaarlijk overkomen, maar stel u gerust, ze hebben geen poot om op te staan. Als het om feiten gaat. - gecensureerd, want de vijand zou misbruik kunnen maken van beschreven feiten - In Nederland zien we DENK openlijk antisemitisme bedrijven, die lui verraden hun eigen achterban daar mee, want als we nu een moslim zien, zien we een antisemiet, een antizionist, een nazi. Dat zijn ze niet allemaal, houdt daar rekening mee.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...