woensdag 7 februari 2018

VERPAPISTISERING!

Holland wordt met de dag paapser.
De politicus Martin Bosma, het enige parlementslid dat zich terecht zorgen maakt over de genocide op blanken in Zuid Afrika, heeft als nu als eerste indruk op zijn twitter account, een ridder staan, die een zwaard krijgt aangereikt krijgt, van de roomse antichrist.

De term roomse antichrist zal de beste man niet kennen, maar is een direct citaat uit het werk van Johannes Calvijn.
In de 16de eeuw was dat voor iedereen duidelijk, want de rooms kerk had duizenden mensen doodgemarteld in ons land, alléén omdat ze een Bijbel in de landstaal lazen. De geuzen werden eerst geleid door een man uit Wallonië, Admiraal Lumey. En dat doceert men niet op de roomse scholen hier in het zuiden, neen, daarvoor moet de Brabander of Limburger geschiedenis gaan bijstuderen op internet! Dat wordt geheim gehouden hier in het zuiden. Geert Wilders zal niet eens weten wie Admiraal Lumey was, maar inmiddels tracht de geheime dienst van de Roomse Kerk, dat de zeehelden gecensureerd worden. In nog enigszins protestante landen als Holland en de VS.
Niet links doet dat!

Racisme is een dekamtel voor its anders.
De Truth movements (waarheidsbewegingen) in de VS rond 9/11 werden allemaal overgenomen afgelopen 15 jaar door de geheime diensten daar. De leden vertelden, dat ze een infiltratie konden herkennen, omdat die dan gingen demonstreren tegen rascisme. In Nederland is dat ook zo. Zodra een politieke beweging is overgenomen, dan herkend men dat aan het feit dat ze gaan demonstreren tegen racisme. Dat gebeurde bij de plaatselijke streetrave hier in Den Bosch, dat gebeurd bij meer politieke bewegingen in Nederland. Racisme komt wel voor onder blanken, maar is heel wat minder erg dan in Afrika, waar albino's in beschermde kampen wonen om ze te beschermen tegen de zwarte negers daar. In Zimbabwe zijn alle blanken inmiddels vermoord door zwarte racisten. Maar er is geen enkel land, beheerd door blanken, waar alle zwarten door de blanken werden vermoord uit puur racisme. Wel zijn er in de 19de eeuw enige negers vermoord in New York uit racistische motieven, we kennen ook de KuKluxKlan. Maar niet zoveel als blanken vermoord zijn in in Zimbabwe (ALLEMAAL!).
Racisme werd echter nooit gesteund door de blanke regeringen, zoals dat wel gesteund wordt door de zwarte regeringen in Zimbabwe en Zuid Afrika. Racisme is niet echt een groot probleem in het Westen, vooral niet in Nederland, maar als men daar tegen gaat protesteren, wordt het een item dat slapende honden wakker kan maken. En dat is ook de bedoeling, trap er niet in.

Iedereen is gek gemaakt met propaganda.
Om de beginnen 9/11 natuurlijk, wat nu dan door de mensen die de propaganda geloven als bewijs wordt neergezet voor de gevaren van de islam.

Natuurlijk is islam gevaarlijk, maar minstens zo levensgevaarlijk is het katholicisme, waar Martin Bosma op zijn Twitter account het zwaard van krijgt aangereikt... Islam heeft pas één man vermoord hier: Theo van Gogh. Omdat hij de waarheid vertelde. Maar het katholicisme heeft duizenden mensen vermoord in de Nederlanden, velen van hen gemarteld, onder Hertog Alva met de Raad van Beroerten. Dat zouden Hollanders toch moeten gehad hebben op school. Dat verteld men zelfs op de katholieke scholen, waar de geuzen en hun leiders zoveel mogelijk geheim worden gehouden.
Op de katholieke scholen verteld men wél over de papist Joost van den Vondel, een spion die werkzaam was voor de katholieke inquisitie. Gelukkig zijn leraren op katholieke scholen vaak minder katholiek, dan blijkbaar op protestante of openbare scholen. Want de leraar die ik daar had, gaf al te kennen, dat Joost van den Vondel een soort dubbelspion was. Na wat bestuderen op bronnen op het web, kan men dat gemakkelijk vast stellen. Vondel dichtte over het stokske van Oldenbarnevelt, waarin Johan van Oldenbarnevelt, die onthoofd was voor landverraad, opgehemeld werd. Vondel liet zich dopen als katholiek voordat hij stierf, want minder lang in het vage vuur daar voor.

Maar in Holland, gaat men een park noemen naar die vijandelijk spion!
En een andere wijk in Amsterdam heet Geuzenveldje, in plaats van Papenveldje. Papenveldje, dat zou in Brabant of Limburg een leuke naam gevonden worden voor een wijk, we zijn geen Belgen hier. Maar in Moorddam, sorry Amsterdam, krijgt papist Pierre Cuypers opdracht om een katholieke "Vondelkerk" te bouwen aan het eveneens roomse park, om een vijandelijke spion te eren. Over de rug van niet vernoemde martelaren. Vondel was geen martelaar, en gezien zijn levensbeschrijving, is het onwaarschijnlijk dat hij zijn toneelstukken en gedichte zelf heeft geschreven. Vondel was sokkenverkoper van beroep. Lucifer, dat zal geschreven zijn door luciferisten. Luciferisten als Pierre Cuypers, een architect die het hele land vol pleurde met roomse kerkgebouwen, die later dan niet gebombardeerd mochten worden door de Duitsers of Britten. De romanisering der Nederlanden onder het KNAW. Ingezet vanaf de eerste koning hier, Lodewijk Napoleon. Een broer van, de door Jezuïet Abbé Sieyès aan de macht gebrachte soldaat, Napoleon Bonaparte. Abbé Sieyès SJ, was ook de adviseur van deze Napoleon die opgroeide op Corsica, waarheen de Jezuïeten uitweken vanwege hun verbanning door de roomse antichrist tot aan 1814.
Zo'n overwinning zullen ze nooit afgeven, eindelijk Holland verslagen.

De werkelijke achtergronden van genocides wordenverzwegen door propaganda.
De boeren in Zuid Afrika worden vermoord omdat het protestanten zijn, niet omdat het blanken zijn. Neen, genocide vanuit de overheid heeft geen enkel belang bij het uitmoorden van hun eigen boeren, die behalve voeding ook export inkomsten geven, wat voor ras die ook mogen zijn. Communisme is opgezet door de Jezuïeten met de reducties van Paraguay en Sir Thomas More was verplichtte stof op de Sovjet scholen. Pol Pot was een Katholiek in een boeddhistisch land. De oorlog in Vietnam was niet tegen Communisme, maar een genocide op boeddhisten met behulp van de katholieke president Diem. Als u te lui bent om zelf uit te vissen wat waar is en gelogen, of anderszins de middelen daar niet toe heeft, of slechts wat leuke wetenswaardigheden wil opdoen, de scholen verzwijgen ook waarom Nederland als enige handel mocht voeren met Japan. Een van de ouders van Avro Manhattan was Nederlands, hij verteld over de achtergronden van ons handelscontract met Japan in hoofdstuk 18 van zijn boek over de werkelijke achtergronden van de oorlog in Vietnam.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...