woensdag 28 maart 2018

OORLOG MET RUSLAND

Een goed verstaander, heeft maar een half woord nodig.

Deze week werden Russische diplomaten uitgewezen uit NAVO landen, na een duidelijke leugen en valse beschuldiging, dat Rusland een ex-KGB agent vergiftigd zou hebben in Engeland. Al jaren zijn er sancties ingesteld tegen Rusland, op advies de Jezuïeten die de macht hebben achter de schermen, vanwege de inname van de Krim. Ook dat is een evidente leugen, want er is een referendum geweest in de Krim, de mensen daar wilden zich liever aansluiten met Rusland dan met het door corrupte oligarchen geleidde Oekraïne, waar de inquisitie de vrije hand heeft onder het mom van burgeroorlog. En natuurlijk werden die sancties ingezet na het MH17 theater, waar Nederlandse dissidenten werden geruimd werden voor de andere agenda punten, waarbij Rusland vals beschuldigd werd van het neerhalen van die Boeing.


Revelation 2:9

Het script voor die oorlog is al jaren bekend. Een invasie van de VS. De Gereformeerd landen in Europa hebben allemaal al hun invasies gehad, door andere gemanipuleerde protestante landen, VS nog niet. Nederland is na twee invasies, nu net zo katholiek als Spanje of Frankrijk. Alle politici zullen geen kwaad woord uiten over de roomse bezetting van Nederland. Vanaf de kansel ziet men nog net geen buigend geslijm voor de papisten, maar sinds de Nacht van Kersten (1925) is er geen politiek antipapisme meer. En sinds de eeuwwisseling, protesteren ook de predikanten niet meer tegen de brutale machtsovernames van de katholieken. Protestants Friese vlag is over genomen door katholiek Campina, niets van dergelijke vijandelijke overnames zal lekken via de kranten. Afluister veilige Goldlock mobiele telefoons zijn gesaboteerd, het bedrijf is neergehaald, iedereen wordt weer met gemak afgeluisterd, de politie staat weer op het front van de inquisitie. Bevoegdheden verruimd, spionage uitgebreid. De lieden die als ambtenaar werken voor de vijand van dit volk, begrijpt niet waarom we ze aanvallen en zullen lynchen, als we de kans krijgen, om onze kinderen te verdedigen tegen hun misdadige onwetendheid, niet altijd maar meestal, over deze genocides waar ze aan meewerken.

Echte boeven als Jozias van Aartsen, die antisemitisme in Amsterdam promoot, hebben niets te vrezen van de politie ambtenaar. En het volk is geïndoctrineerd. Niet alleen met reguliere media en door verraderlijke predikanten die de roomse antichrist ontkennen, maar ook door de retoriek van journalisten, die allemaal voor meer rooms katholicisme gaan op hun eigen manieren. Dat kan voor islam of tegen islam zijn, hetzelfde laken en pak, want de brutaliteit van katholieke politici vanwege hun roomse agenda wordt nergens bevraagd.


Revelation 3:9

Wat hebben we te verwachten?
Allereerst een genocide op alle protestanten en joden in de VS, maar ook een poging alle Joden in Israël uit te moorden met Russische bombardementen. Ook moorden, vooral gericht tegen de Joden, maar ook gericht tegen niet-Katholieke christenen, al zijn katholieken zelf ook niet bepaald veilig. In Rusland vandaag, is de antisemitische propaganda nog agressiever als van GroenLinks of de SP. Overigens, ik ben al verschillend undercover priesters tegen gekomen, die zich hard maken voor Groen Links. De kans is groot dat die antisemitische partij de grootste partij gaat worden, want iedereen die niet protesteert tegen de Jezuïeten en katholieke overnames helpt ze, en is dus in zekere zin papist.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...