maandag 9 april 2018

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Naast de genocide op Afrikaners. Want de VS en de Afrikaners bevatten de laatste protestanten. De Orthodoxie van Rusland is zo zwaar geïnfiltreerd, dat Maria aanbidding en papisme rond roomse vieringen de zichtbare uitingen zijn van die Russische Orthodoxie, terwijl christenvervolging onder de vermeend christelijke weg van de Poetin administratie overal zichtbaar is. Pussy Riot citeerde de Bijbel ter verdediging tegen hun gevangenisstraf, dus mochten jaren brommen voor een poging de hypocrisie van de inquisitie aan het licht te brengen. Openbare prediking in Rusland is inmiddels verboden, Jehova's getuigen in Rusland zijn verboden, anti-christendom onder de naam christendom is de staatsreligie. Dezelfde vorm als katholicisme, maar het is nog geen katholicisme, dus er zullen weer veel Russen sneuvelen in de geplande oorlog, ook al zal de invasie van de VS succesvol zijn. De Chinezen zullen de machtigste partij zijn in die invasie, want China is momenteel de belangrijkste reductie. Confucianisme in een reductie en volledige inquisitie op alle levensbeschouwingen die niet passen in absolute slavernij onder de Pontifex Maximus. De VS zal geplunderd worden door Chinezen, waar er in China veel meer mannen van vrouwen zijn. Dat wordt een bloedbad met verkrachtingen en rassen mixen. Vernietiging van de rassen werkt, ziet Latijns Amerika, het meest Rooms Katholieke continent op de planeet.

De strategie nu, is allereerst het verzwakken van de VS en Europa met sodomie, immigratie, vernietigen van de blanke identiteit en zelfredzaamheid. Aanvallen van alle vormen van nationalisme met propaganda en sabotages, ten gunste van de autoriteit van de Pontifex Maximus. Landverraders leiden de VS en Europese landen, junkies en pederasten, met enkele Jezuïeten under cover, zonder enig verzet. Versterkt door Opus Dei, leiden ze meer dan 200 katholieke ridder ordes die pornografie, homohuwelijk, feminisme, travestie, DSM4 inquisitie, Spaanse Hermandad, roomse maffia, soenie islam als zwaard van de kerk, politieke moorden ook met behulp van hospitaal-ridders, volledige controle over media en onderwijs, een volledige matrix hebben opgezet om de volkeren te brainwashen. Zonen die niet meer worden opgevoed door hun vader, maar door de propaganda van onderwijs en media, die zijn veel kwetsbaarder voor propaganda dan echte mannen. Echte mannen worden door alle TV, bioscoop en andere entertainment afgeschilderd als verwerpelijk. Intussen wordt er in Rusland gewaarschuwd tegen de sodomie, waardoor de mannen in Rusland sterker en loyaler zijn dan Europeanen.

Dit is geen doemscenario, integendeel, want de agenda wordt hier juist bekend gemaakt, zodat u zich nu kan verdedigen.

Het zijn de plannen van de katholieken, die islam hebben opgezet als hun hulp. Om te begrijpen dat Islam voor de RK kerk werkt, dient men bekend te zijn met de verschillen tussen Soenie en Sjia islam. Ter illustratie, de kruistochten van de katholieken werden geïnitieerd tegen Sjia Islam, terwijl Soeni islam de bedoeling was voor de steun die de non Kadija gaf aan Mohammed. Mohammed was een telg van een familie die haar inkomen had van destijds religieus centrum Mekka. Pelgrims, souvenirs, tempels. Momenteel is er een inquisitie tegen Sjia Islam, maar Shia Islam is niet zuiver genoeg om niet volledig geïnfiltreerd te zijn. Men kan het vergelijken meet deze papisten in Nederland die menen dat ze protestant zijn, hoewel zondag niet eens in de Bijbel staat. Zondag staat niet in de Bijbel, het is een doctrine van heidense zonaanbidding. Zonaanbidding is zichtbaar in de katholieke kunst, maar de zon is slechts een schepping en heeft verder niets met de identiteit van God te maken. Sjia baseert zich op de doctrines van een neef van Mohammed, niet op Mohammed zelf. Er is geen oorlog tussen Sjia en Soenie, zoals er ook geen oorlog is tussen protestanten en katholieken. Neen. Soenie islam moet Sjia Islam uitmoorden, zoals katholieken protestanten moeten uitmoorden. Dat is de agenda, er worden valse vlaggen en andere manipulaties toegepast om dit mogelijk te maken.

Europese islam is allemaal Soenie islam, met hier en daar een uitzondering. Sjia islam is een systeem waar allerlei autochtone en zeer oude levensbeschouwingen een onderdak vinden. Een deel van Sjia islam bijvoorbeeld zijn zoroasters. Doordat ze het predicaat islam kunnen dragen worden ze niet of minder vervolgd door islam. Dit is natuurlijk in Iran een groot punt. Vandaar die enorme agitatie tegen Iran, zoals eerder de oorlog tussen Irak en Iran door Jezuïeten pop Sadam Hussain. Jezuïeten zitten overal aan beide zijden van de conflicten, oorlogen worden dus geplant tussen protestanten, tussen protestanten en orthodoxen, opdat ze elkaar uitmoorden zoals in de Tweede Wereld Oorlog. Of tussen protestanten en boeddhisten, zoals in de Vietnam Oorlog en de geplande oorlog tussen China samen met Rusland tegen de VS.

Naast de contrareformatie als oorzaak, is er ook de verderfelijke houding van de volkeren zelf. Zoals; iemand die links of rechts georiënteerd is, dat is per definitie een landverrader. Dat is iemand die het land verdeeld in twee kampen namelijk, in plaats van gezamenlijk als volk problemen onder ogen te zien en aan te pakken. En momenteel is de attitude van het Nederlandse volk zo enorm laag, dat onlangs bij een protest tegen genocide op hun eigen volk dat ik bezocht op een zaterdag, slechts 30 mensen aanwezig waren. Niet dat er nu meer mensen zouden moet zijn, maar mensen gaan met duizenden de straat op voor hun eigen portemonnee, maar als Afrikaners worden doodgemarteld, mede met behulp van propaganda in Nederland, dan komt er bijna niemand opdagen. Brood en spelen, openlijke agitatie die gedoogd wordt, leugens en geheimhouding zelfs over de geschiedenis die vandaag ontstaat. Gay Pride optochten in Amsterdam, Tel Aviv en New York, het absurde "homohuwelijk", maar zelden ziet men een protest tegen zo iets en nooit georganiseerd. Veel antisemitisme. Roomse zondag hypocrisie door satans dominees, zonder feitelijk gefundeerd antipapisme. Meningen in plaats van feiten. Als er een hel bestaat, dan gaan bijna alle Nederlanders er heen. Waarom zou de Hasjem zo'n onverantwoord volk nog beschermen?

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...