vrijdag 15 oktober 2021

48.465 dode prikhoeren in de VS.

Dat is bijna 50.000. Het jaar is nog niet voorbij, de vaccinaties zijn nu bijna een half jaar bezig. De uitspraak van 48.465 doden, overleden binnen 14 dagen van vaccinaties, werd gemaakt door de advocaat Thomas Renz. De telling werd gedaan onder 20% van de Amerikaanse bevolking, dus het is waarschijnlijk dat doden door de prik voor het hele land zo'n 240.000 is. Dat zijn er aanmerkelijk meer, dan er met Covid-19 overleden zijn.


Dit is niet verrassend. De viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt al sinds vorig jaar tegen de vaccinaties. De vaccinaties zullen het immuun systeem niet alleen ernstig beschadigen, het COVID-19 virus zal zich ook aanpassen aan eventueel werkzame vaccinnaties, zodat er voor altijd nieuwe vaccinaties nodig zullen zijn, die steeds gevaarlijker worden van samenstelling.


Mocht u nieuw zijn met dit soort informatie, er meer over wil weten, de Nederlandse professor en viroloog Pierre Capel publiceert momenteel informatie over de onzin van de Covid maatregelen en de vaccins op Youtube. Omdat dergelijke informatie op Youtube meestal snel gecensureerd wordt, kan het zijn dat die video's al verdwenen zijn, als u de informatie hier eenmaal vindt.

Maar Bosgeus, wat is de relatie tussen de Covid-19 maatregel misdaden en de Jezuïeten orde?
Nou, dat is niet moeilijk, ziet het vorige artikel waar de situatie van de Bisschop van Rome toegelicht werd. De positie van de Bisschop van Rome wordt heden bezet door de Jezuïet Jorge Mario Bergoglio SJ. Zijn attitude jegens de lachwekkende COVID-19 maatregelen wordt uitgebreid geventileerd op internet en in reguliere media. Alsook betreft klimaatontkenning, EU communisme met massa-immigratie, enzomeer. Bovendien ziet met de kerken in Nederland bijna allemaal de maatregelen steunen, alsook andere geuite meningen van de roomse antichrist. Katholiek of protestant maakt niet uit, eucumene sinds Vaticanum II is doorgaans het ultieme verlangen van de predikant, want kwantiteit is belangrijker dan kwaliteit. Geen wonder dat de gemeenten leeglopen dan. En ja, men kan zeggen dat de Jezuïeten het theologieonderwijs overgenomen hebben in Nederland, maar als men dat verteld tegen een kerkganger, zegt die alleen: "O goede zaak. Jezuïeten zijn hartstikke heilig".

Dus komen we weer terecht in de realiteit van onszelf. De zondaren die we zijn. Toen in 2004 de identificatie-plicht werd ingesteld, was er erg weinig protest. Vooralsnog, was de identificatieplicht even ingrijpend als de Covid maatregelen. Eveneens gebaseerd op propaganda en leugens, want een hol aluminium blik met een bodempje kerosine, kan onmogelijk een duizenden tonnen zwaar gebouw van gewapend beton neerhalen. Dus installeerde men de oorlog tegen het terrorisme. Die oorlog is nog niet voorbij, net als de oorlog tegen de drugs nog niet voorbij is, want bijna iedereen vindt het allemaal prima. Nu dan, kunnen ze niet meer feesten door de Covid onzin, dus wat meer protesten komen, maar de meesten laten hun kinderen vaccineren tegen een ziekte die alleen ouderen met obesitas zou treffen. Net als griep.

De "wakkeren", zoals ze zichzelf noemen, zijn nog gevaarlijker, dan de vermeend slapenden. Ze schreeuwen: HET ZIONISME, DE TALMOED, HET KONINGSHUIS, en als ze niet in bedwang worden gehouden, vallen er zeker doden. En juist die drie termen zojuist in hoofdletters geuit, verraden de fluwelen hand van de orde van Maria, de zwartrokken van Ignatius, want Joden en Adel zijn er al veel door hen vermoord. Het volk gelooft de Jezuïet, zoals het volk Jan Roothaan geloofde met zijn "Bataafse Republiek".

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...