donderdag 28 oktober 2021

Aangestuurde oppositie

Wouter Raatgever wilde weer een Bataafse Republiek opzetten
Deze man begon in 2020 iedereen er van te beschuldigen "Controlled Opposition" te zijn.
Meer informatie over zijn eigen verdachte project in dit blog. Niet bepaald onschuldig
Dat zal mij niet gebeuren. Bosgeus aangestuurde oppositie noemen. Neen. Want de schreeuwers roepen altijd "Controlled Opposition". Nooit zullen ze het vertalen naar Nederlands. Zo van "Kijk, ik kan twee Engelstalige woorden, controlled en opposition, dus ik ben erg intelligent". Nog gevaarlijker, zijn de lui die ze klakkeloos geloven, zonder enig gegeven argument.

Maar Bosgeus, bestaat er dan geen controlled opposition? Neen, althans, niet in Nederland. Of in Duitsland, Frankrijk, enzovoorts. De idioot die dit leest, weinig kans want lezen vinden ze te veel moeite, maar toch, begrijpt nu misschien dat aangestuurde oppositie veel gevaarlijker is in Nederland, dan controlled opposition. Vooralsnog heeft de term weinig aan waarde gewonnen, want roept na vertaling slechts de vraag op: Aangestuurd door wie dan? Ook daar heeft de schreeuwer geen antwoord op, maar zal doorgaans ad hominem beweren, dat de vraagsteller dom is, dat ie dat niet weet...

En zo gaat dat, dag in dag uit, op Facebook.
Politie leest alles mee daar, is doorgaans van een iq dat ze instructies nodig hebben om dergelijke discussies te interpreteren. Etiketteren vervolgens de dialoog als "complotdenkers" of "moeiljke woorden allemaal, daar trappen we niet in". Blijkbaar werkt het.
Toeristen praten over Nederland als, "Fijn, iedereen spreekt Engels daar", maar wij Nederlanders beseffen allemaal, dat de meeste politie agenten geen Engels kunnen spreken. Dus als we "controlled opposition" zeggen, in plaats van aangestuurde oppositie, weet de politie snel niet waar het over gaat.
Weet je wat? Laten we de minst intelligente mensen van het land de vuurwapens geven. Die vervolgens degenen die de vuurwapens het hardste nodig hebben, zoals bedrijfsleiders, laten ontwapenen!

Moraal: Onze grootste vijand zijn we zelf. Ongecontroleerde oppositie is veel gevaarlijker dan beheerste oppositie. Niet altijd waar, maar Willem Engel, BLCKBX, Blue Tiger Studio, Café Weltschmerz "controlled opposition" noemen is onjuist en gevaarlijk. Onjuist, omdat aangestuurde oppositie per definitie met leugens de waarheid wil laten vervangen. Wat de genoemde partijen niet voor ogen hebben. Integendeel, ze willen de waarheid aan het licht brengen. Wat ze sporadisch zelfs lukt, soms onbedoeld. Zo was Thierry Baudet geïnterviewd bij Café Weltschmerz, lang voordat hij de politiek in ging. En wie Thierry Baudet er van wil beschuldigen controlled opposition te zijn, die mag eerst eens beginnen Rob Jetten, Mark Rutte, Frans Timmermans en dergelijken, daar van te beschuldigen.

Café Weltschmerz, Blue Tiger Studio en BLCKBX

Wat wel op valt, is dat deze media kanalen buitenlandse termen gebruiken, voor Nederlandstalige interviews. Dat heeft niet direct met gecontroleerd te maken. Het refereert eerder naar "een intelligente indruk willen maken", wat eerder al besproken werd. Dat dit zo is, merkt men ook door de interviews met mensen van titel. VPRO doet dit ook vaak. Zijn hier Jezuïeten in het spel? Misschien, want de genoemde programma's bespreken de Jezuïeten nooit als een partij achter Klaus Schwab. Wat vreemd is, want in het dagelijks leven kwam ik al te vaak mensen tegen, die zich bewust zijn van de roomse achtergronden van de macht achter de schermen. Toch zullen betreffende kanalen romanisme nooit bespreken, wat ze verdacht maakt. En weten nu wat hen te doen staat.

Vragen: Waarom bespreken de vermeend vrije media kanalen op internet, nooit het lidmaatschap aan de Maltese Ridders door het Huis van Oranje Nassau? Waarom valt nooit het woord Jezuïet, als de agitator? Waarom worden de achtergronden van de schuilkerken nooit besproken? Waarom bespreekt men de Rooms Katholieke achtergrond van zowel Pim Fortuyn als Frans Timmermans nooit? Waarom liegen lui in dergelijke programma's over links of de kapitalisten als de oorzaak van intriges? In plaats van de roomse machinaties die het communisme begonnen middels de reducties in Paraguay! Waarom deze strijd tegen islam? Terwijl het katholicisme een veel grotere bedreiging vormt: Evident bewezen door duizenden historische feiten en miljoenen martelaren! Ja, dit zijn ernstige vragen. De verdenking controlled opposition, hoewel onterecht, is begrijpelijk. De meeste van die shows zijn de ultieme tijdsverspilling, maar soms zit er wel een pareltje tussen.

Waarom Bosgeus, ondanks al die aanwjzingen, blijft u ontkennen dat de Wereldpijn Kroeg, Zwartdoos en Blauwe Tijger aangestuurde oppositie zijn? Omdat al die kanalen gemaakt worden in het noorden des lands! De mensen die ik spreek, dan de roomse macht achter de schermen begrijpen of vermoeden, zijn andere Brabanders, Limburgers en Belgen! In de 16de eeuw was dit niet anders, de hagenpreken begonnen in Brabant en Vlaanderen. De eerste admiraal van de Watergeuzen kwam zelfs uit Wallonië, Admiraal Lumey. Leve de geuzen. Dit niet gezegd uit trots, maar eerder schande, want de protestanten uit Vlaanderen en Brabant moesten naar het noorden vluchten om te overleven, zetten daar hun hagenpreken voort. Zo kwam de revolutie, die dit land deed afscheiden van het hellige roomse Erste Reich. Ten noorde van de rivieren weet men niet, dat de paep hier alle jeugd wil mobiliseren om het noorden des lands weer katholiek te krijgen. Wat helaas nog goed lukt ook! De katholieken regeren de media middels encyclieken, zoals Miranda Prorsus. Daar kan men ondermeer lezen, hoe media werden en worden overgenomen. De bewijzen zijn te overvloedig om te ontkennen! Die Encycliek verteld echt niet alles, want komt van Pius XII, terwijl roomse overname van de media al veel ouder is dan dat. Het is slechts een strategisch moment. Wie anders controleert de media? Banken? Werkelijk? Een bankier is binnen een dag failliet, als hij overvallen wordt door een team huurlingen. Macht ligt bij de wapens, en de pen is een grote daar onder. Leve de geuzen.

Geen opmerkingen:

Kritiek op Arabieren? NEIN!

Na twee jaar uitstekende informatie te hebben gegeven over de speciale militaire operatie in de Oekraïne, bleek vanaf 7 oktober 2023 dat...