dinsdag 12 oktober 2021

Bataafse Republiek?

Natuurlijk zijn de Jezuïeten de machtigste geheime dienst op de planeet. Zowel heden, als in recente eeuwen. En natuurlijk verkocht de bisschop van Rome zijn ziel aan satan, op dezelfde manier als rabbi Jezus die geste afwees, na 40 dagen in de woestijn. Zeker, Jan Roothaan SJ saboteerde het Plakkaat van Verlatinge, met daar mee alle andere plakkaten, waarmee onze republiek bestuurd werd. Maar deze vijanden zouden geen enkele macht hebben, als nuchterheid een algemene tendens van het Nederlandse volk zou zijn. En hoewel men beweert, dat de Nederlander nuchter zou zijn, de geschiedenis, alsook het heden, laat doorgaans een ander verhaal zien. En als we het hebben over de bedronken Nederlanders. Niet door drank, maar door hedonistische vleierijen van het intellect. Dan is de Patriotten factie, daarvan wel het meest beschamende voorbeeld.

Om te zien hoe naïef de patriotten factie was, kan men eens hun pamflet van de Baron Capelle tot aan den Pol lezen. Enige citaten:
  • ...nu sedert bijna twee eeuwen de speelbal geweest van allerlei heerszuchtige lieden, die, onder de schijn van voor Uw belangen en vrijheid te zorgen, niets - ja, zowaar als er een God is, aan wie ik wegens dit geschrift rekenschap zal moeten geven - volstrekt niets anders beoogd hebben dan een erfelijk juk op Uw vrije halzen te drukken....

    Dit publiceerde Baron Capelle tot aan den Pol in 1781. Die "twee eeuwen" eerder, dat begon sinds 1581. Ter achtergrond, Willem de Zwijger werd vermoord in 1584. Gedurende die "twee eeuwen", was Nederland een republiek. Enige decennia daarvan zelfs, de machtigste zeevarende natie op de hele planeet. Door Baron Capelle tot aan den Pol, diens volgelingen de Patriotten factie, werd Nederland ingenomen door Frankrijk, waardoor Napoleon hier aan de macht kwam in Nederland in 1798, waardoor Nederland een monarchie werd. Sabotage op de republiek, er een monarchie van maken. Napoleon de machtigste man van Europa maken, want leidde behalve Frankrijk, ook de Nederlandse republiek. Hoeveel patriotten er waren is moeilijk te zeggen, maar nuchtere lieden die het land trachtte te verdedigen, werden orangisten genoemd door de propaganda. De "orangist" Kaat Mossel ging twee jaar de gevangenis in, voordat Frankrijk binnenviel, omdat ze het land trachtte te verdedigen, tegen zaken zoals een komende monarchie.

    De term "orangist" is natuurlijk belachelijk, want er waren in die "twee eeuwen" verschillende stadhouderloze tijdperken. Bovendien, deden de oranjes destijds slechts het leger, overwegend de landmacht. Wat ze nog goed deden ook, gezien de reputatie van veldmaarschalk Prins Maurits in Europa. Stadhouderloze tijdperken, maar de propagandistische historici heden te lande, noemen dat vervolgens "orangisten". Jamaar, zal mogelijk de historicus beweren ter verdediging, we kunnen bewijzen dat de term "orangist" indertijd gebezigd werd. Ja, maar het bezigen van een leugen, behoort niet alsof historisch feit vermeld te worden, maar als feitelijke leugen. Elke historicus weet, dat er stadhouderloze tijdwerken waren in die twee eeuwen republiek, geen excuus. Die kan ook begrijpen, dat de keesjes, zoals de patriotten meer juist ook genoemd werden, logen, en logen, handelden naar deze leugens. Terwijl de nuchteren, wat een meer juiste benaming was dan orangisten, door de leugens heen zagen.

    Als u meent dat ik partij kies in dit conflict, ook dan heeft u ongelijk, want de patriotten hebben historisch bewezen, dat ze in feite van een republiek een monarchie maakten. Ook, dat ze een roomse keizer, Napoleon, aan de macht hielpen in Europa. Weliswaar waren het de Jezuïeten die dat deden, maar was hen niet gelukt, als nuchterheid overwonnen had. Historici doen alsof Jezuïeten niet bestaan in de wereldpolitiek, die leugen is nog grover als orangisten en calvinisten erkennen als een realiteit. LEUGENAARS! Als geschiedenislessen de waarheid zouden leren in dit land, dan zou elk kind de meesten van die leugens snel kunnen doorzien, opdat ze als volwassen volk nuchter zullen zijn. Wat niet zo is. Historici komen overal mee weg, zoals hier met de leugen van een strijd tussen orangisten en keesjes, in plaats van tussen nuchtere normale mensen en door leugens gemanipuleerde mensen. Patriotten waren gemanipuleerd, orangisten niet. Er waren geen twee partijen, er was alleen leugen en waarheid. Net zoals het vermeende conflict tussen Remonstranten en Contraremonstranten; de Synode van Dordrecht heette het onderzoek naar welke van de twee ideologieën de nuchterheid was, contraremonstranten was de waarheid. Remonstranten waren opgezet door de Jezuïeten. Dit is heden ten dage gemakkelijk opnieuw bewezen, doordat de Jezuïet Hub Oosterhuis SJ de Remonstranten in de Nederland der 21ste eeuw in leven hield.

  • leve de geuzen

  • Verder met citaten uit dit pamflet voor de Bataafse Republiek(1795-1806): Philips II ...Om zijn gezag uit te breiden en een van de gewichtigste rechten van het volk: dat ieder door zijn eigen wettige rechter moet worden berecht de bodem in te slaan, maakte hij allerijselijkste plakkaten tegen allen die de roomse godsdienst verlieten, en voerde een rechtbank in, de inquisitie genaamd, die zonder aanzien van personen, rechten of voorrechten, die plakkaten moest uitvoeren met pijnigen, moorden, hangen en branden."

    Aldus leert het volk, van Baron Capelle tot aan den Pol, dat de inquisitie niet ingesteld werd in de twaalfde eeuw,(aldus Wikipedia, maar ik ken andere bronnen die zeggen 8ste eeuw. Zelf meen ik dat de inquisitie begon bij verhalen rond Paulus in het Nieuwe Testament, maar dat nu even terzijde.), dat de inquisitie, geleid door Dominicanen en Franciscanen, vanaf 1541 volledig overgedragen werd aan de Jezuïeten, maar neen zegt Capelle tot aan den Pol, de inquisitie was een uitvinding van koning Philips II in de 16de eeuw! Het mooie van zo'n leugen is, dat je onmiddellijk kan zien, waar die leugen vandaan kwam. Namelijk niet van een protestante Baron, Katholicisme was namelijk verboden gedurende die twee eeuwen republiek, neen, dat pamflet kwam van een katholieke propagandist. Een, die de schuld van de RK kerk aan de inquisitie, wil afschuiven op de adel, op de overheid. Vooralsnog verdween er eerder erg veel adel op de brandstapels der inquisitie, niet alleen tijdens de Franse revolutie. Ow, "sint" Jean D'Arc was niet verbrand door de RK kerk, maar door de Britse regering! De RK kerk is onschuldig aan de onthoofdingen na de Beeldenstorm(1566), het was SPANJE! Aldus leerde niet alleen Baron Capelle tot aan den Pol, maar ook bijna al het Nederlands historisch onderwijs, meer nog de documentaires van het media virus.
    En jawel, de Jezuïet Robert Lemm SJ, adviseur van Thierry Baudet, vriend van papist Tom Zwitser, is een van de lieden die aan de leiding staan van de hedendaagse hellige inquisitie in Nederland. Of vond u het toevallig, dat Huig Plug, op Blue Tiger studio, Micha Kat en Joost Knevel even door het slijk ging halen? Mensen, een ding kan u u verzekeren:
    Micha Kat is geen Jezuïet!
    Hij heeft een joodse achtergrond, dat is een eerste aanwijzing daar voor. Een tweede aanwijzing, hij censureerde mijn posts nooit. Hij nam zelfs ooit een plaatje van mij over uit een ander blog dat ik maakte, waar ik Joris Demmink bij de inzegening van Kardinaal Eijk ontmantelde als papist. Zeker, Micha Kat begrijpt niets van de rol van de Jezuïeten, doet daar ook geen onderzoek naar, maar laat Joost Knevel wel gewoon doorpraten, als Joost Knevel dat uitlegde, in Red Pill Journal, dat het de katholieken waren die hem mishandelden! Van Huig Plug, heb ik helaas nog geen enkele aanwijzing kunnen vinden dat hij schoon is, hoewel ik hem al jaren kende op twitter, voordat hij op Youtube kwam, dus wees nuchter mensen. Dat aanbidden van personen, dat ik zie in commentaar velden, is ongezond, is precies de hedonistische intellectuele dronkenschap waar ik op doel. En ook u kan ongemerkt geadviseerd zijn geweest door een jezuïet, net zoals Johan van Oldenbarnevelt dat was middels de Remonstranten. Wij zijn allemaal geboren als zondaren.


Ja, de Remonstranten kwamen terug in Nederland, nadat hun Napoleon hier huisgehouden had. Hoewel ze allemaal verbannen waren, na de Synode van Dordrecht(1618-1619). Nederland zit nu vol met sektes, door hen opgezet. D'66 en GroenLinks, opgezet door de Jezuïeten middels hun Canisius College, van waaruit Hans van Mierlo en Ruud Lubbers aangestuurd werden, en velen meer. Jezuïeten, verbannen uit Nederland in 1855, maar de Bisschopszetels(1853) en Remonstranten(1815) bleven. Papist Jan Marijnissen zet een partij op voor de kloosterlijke sekte van Socialisme, een systeem ontwikkeld vanaf de reducties in Paraguay. Het Limburgs dialect van Geert Wilders verwonderd dagelijks over welke sekte die nu weg wil hebben uit Nederland, want de stichters van dit land waren liever Turks dan Paaps.
leve de geuzen

Geen opmerkingen:

Kritiek op Arabieren? NEIN!

Na twee jaar uitstekende informatie te hebben gegeven over de speciale militaire operatie in de Oekraïne, bleek vanaf 7 oktober 2023 dat...