woensdag 1 november 2023

Thierry zal zo niet overleven

Toen Pim Fortuyn in 2002 afgeschoten werd, als dat waar is, ik meen van wel maar kan dat niet bewijzen, las ik een interview met hem door het NRC. Daar in vertelde de heer Fortuyn, dat hij wilde "stoppen met de knieval voor de Joodse lobby". Pim Fortuyn was dus antisemiet, of Jodenhater zo u wil. Er zijn veel mensen die deze redenering ontkennen, wat ik begrijp, ik meld hier slechts de feitelijke zaak. De Rotschild bankiers zijn officieel de schatbewaarders van de wit gejurkte man in Rome, een feit dat vernoemd wordt in de Joodse encyclopedie. Deze pagina is ook online, en is hier te vinden. Het exacte citaat: "It is a somewhat curious sequel to the attempt to set up a Catholic competitor to the Roths-childs that at the present time the latter are the guardians of the papal treasure." De Rotschilds hadden deze functie al toen die encyclopedie werd op opgezet, 1905. Met andere woorden, als mensen het hebben over een samenzwering door het bankwezen middels de Rotschilds, dan hebben ze het allereerst over een samenzwering door de schatbewaarders voor de roomse antichrist, niet door Joden. Veel rijke lieden vinden geld verdienen belangrijker dan hun religie. Zaken zijn zaken.

Er zijn natuurlijk veel meer manieren om een "Joodse lobby" te ontmantelen. George Soros bijvoorbeeld, vertelde in een interview, dat hij WO2 overleefde, door zich te bekeren to christen. Dat gebeurde in Hongarije. In Hongarije bestaat er slechts één soort christenen: Katholieken. George Soros werd dus katholiek. Maar eenieder die wat kennis heeft over de Holocaust, weet dat er wel méér nodig was voor Joden om de gaskamers te ontwijken. En iemand die wat kennis heeft van katholicisme, weet dat er ook voorwaarden zijn om zich katholiek te laten dopen. Zeker, George Soros was collaborateur. En is dat waarschijnlijk nog steeds. Maar, zegt de burger die zich bewust is van omvolking, zijn katholieke landen zoals Polen en Hongarije niet juist de landen die overvloedige immigratie kunnen voorkomen? Juist, goed gezien. Dat is het echte populisme, het zwaard van de Jezuïeten snijdt van twee kanten.


Of Thierry Baudet oprecht is, het is mogelijk hetzelfde als bij Pim Fortuyn. Meneer Fortuyn was angstig, toen hij besefte dat men hem wilde afschieten. Ik meen niet dat Pim kwade bedoelingen had, nooit de Joodse encyclopedie had nageslagen voor zijn "Joodse lobby". En zelfs al zou hij dat gedaan hebben, dan had hij er niets mee gedaan, want hij was zelf Rooms Katholiek. Bovendien was Pim ook homofiel, actief in politiek en onderwijs. Zoals de Jezuïeten. Men kan dus zelfs niet uitsluiten, dat Pim Fortuyn zelf een jezuïet was. In militaire termen heet dat "need to know basis". Dat betekend, dat je niet meer weet dan dat je nodig hebt voor je specifieke taak, maar binnen een groter plan. In dat geval, totdat je neergeschoten wordt. Slechts de generaal van de Jezuïeten heeft alle informatie. En in de tijd van Pim Fortuyn, was de Jezuïeten Generaal een Nederlander: Peter Hans Kolvenbach. Nu heb ik er (nog) geen aanwijzingen voor dat Thierry Baudet aangesloten is bij een militante orde van de RK kerk, in zijn geval eerder Opus Dei dan Jezuïeten, eventueel anders, dus kan daar momenteel geen gefundeerde speculatie over doen. Een speculatie is nooit een bewijs, bewijzen zoals inzake Rotschild bankieren en George Soros, dus ik ga er voor het gemak van uit, dat Thierry Baudet gewoon is zoals hij zich presenteert. Hij trouwde en Joodse vrouw, met het motief de valse beschuldigingen van fascisme te doen stoppen. Althans, zo kwam dat op mij over. Al moet ik ook zeggen, dat de vrouw zo aantrekkelijk is, dat erg veel mannen er met zo een zouden willen trouwen. Trouwen is voor politici nu eenmaal een zakelijke aangelegenheid. Zijn vrouw gebruikt het bekende Nederlanderschap van meneer Baudet als podium voor haar carrière als artistiek fotografe, niets mis met een zakelijk huwelijk. Laten we hopen dat er nog wat meer is natuurlijk, maar dat doet hier nu niet ter zake.


Wat wel ter zake doet, is dat FvD meent onpartijdig te moeten zijn in de gewelddadige Israël-Pallywood oorlog omtrent Hamas. In een tijd dat Hamas 238 gijzelaars uit Israël gijzelt.

Onschuldige burgers.
53 Van die gijzelaars zijn mensen uit Thailand, die in Israël een centje kwamen bijverdienen.
Hamas gebruikt onschuldige burgers als menselijk schild. Dat is een alom erkende oorlogsmisdaad.
Hamas dwingt ook onschuldige burgers, met de loop van hun geweren, op hun militaire installaties. Zoals legale militairen gewapend beton gebruiken. Het zal je democratisch gekozen regering maar zijn. De meerderheid van de Pallywooders, steunt nog steeds de regering van Hamas over Gaza. Er is ook een onschuldige minderheid daar. Toen de steden van Duitsland gebombardeerd werden, was er dezelfde situatie, al betwijfel ik of de meerderheid van de Duitsers Hitler nog steeds steunden na 1942. De Nederlandse media geeft natuurlijk geen objectieve informatie, integendeel, deze promootten eerder clownkapjes, giftige prikken, Poetin als de duivel, de Geest van Kiev, en veel van die vuilspuiterij meer. Nu dan die zielige Hamas stemmers in Gaza, hoewel de IDF veel offers maakt om burgerslachtoffers, waarvan meer dan de helft schuldig is, te voorkomen. Als de Geallieerden hetzelfde hadden gedaan als de IDF in WO2, dan hadden we nu nog een historisch centrum gehad in Dresden. Ik schrijf slechts de feiten op, zonder een kant te kiezen.


Zonder gijzelaars, zou de IDF de tunnels onder Gaza gewoon vol zeewater kunnen pompen. Zonder ziekenhuizen en scholen voor ingangen van tunnels en raket installaties, zouden deze tunnels snel uitgeschakeld kunnen worden. De Nederlandse en internationale media zetten zich bijna 100% in voor Hamas, door filmen van het menselijk schilden opgezet door Hamas, geverifieerd overnemen van Hamas propaganda, vervolgens de IDF vals gaan beschuldigen van deze oorlogsmisdaden begaan door Hamas. Alle raketten van Hamas, hebben tot doel onschuldige burgers in Israël te doden, ter totale genocide. FvD gelooft de propaganda, zoals ze aanvankelijk ook de propaganda rond Covid geloofden. En dat vlak vóór de verkiezingen. Ik zag op sociale media al veel mensen dezelfde beslissing nemen als ik, op FvD zullen we deze keer zéker niet gaan stemmen! En dat is een aanwijzing, dat Baudet geen infiltrant is, althans de partij niet, want strategisch is dit voor de FvD een grote fout die ze maken. Niet dat dit mij overtuigd om op hen te stemmen, welnee, er zijn wel meer politici waarvan we weten dat ze geen infiltrant zijn. Als de meerderheid van "het kartel" iets steunt, zoals ze deden met covid maatregelen, of elimineren van de boeren vanwege een stikstofdeken, kapotmaken van ons landschap en onze natuur om CO2 bemesting te voorkomen, dan wil dat nog niet zeggen dat dit óók een leugen is. Bovendien, de beelden die de oorlogsmisdaden door Hamas en haar bevolking opleveren, worden dagelijks door de Nederlandse media door het land gespoten, dus het is slechts een kwestie van tijd voordat ook zwakkere partijen zoals de CU de kant van Hamas zullen kiezen. Na de verkiezingen, let maar op. De media in Nederland zijn volstrekt corrupt, ook de alternatieven. Christenen voor Israel kunnen dan goede informatie geven over dit onderwerp, moorden in Israël door vaccinaties worden daar ontkend. Een punt dat FvD ook nooit als motie indiende, slechts "oversterfte" alsof het toevallig is.


Maar ter zake, waarom zeg ik dat Thierry Baudet gevaar loopt, na die aanslag op 26 oktober? Dat is, omdat we gaan als het onze tijd is. Ofwel, de engelen beschermen ons. Dat klinkt vreemd, maar kijk eens naar de geschiedenis van Israël. Geen volk zou dat overleven, wat Israël moest doorstaan in haar geschiedenis, zonder hulp van de Hasjem. Israël is nog steeds in oorlog met de meeste landen om haar heen. In 1948 moest Israël tanks bestrijden met Molotov Cocktails, want ze hadden nauwelijks wapens. Het bestaan van Israël is een bewijs voor het bestaan van de gehoorzame liefde van Abraham. De vijanden van Israël hebben niet alleen met de joden te maken, maar ook met Hem die hen uitverkoorde. Daarnaast is het zo, dat Nederland ook geschapen is op soortgelijke wijze, door de Reformatie. Dankzij onze 80 jarige oorlog, is het lezen van de Bijbel nu bijna overal op de planeet legaal. Nederland is geboren uit de Reformatie. Denkt u dat Nederland nu nog een oorlog zou winnen tegen Engeland en Frankrijk tegelijkertijd, plus nog wat bisdommen uit Duitsland, zoals in 1672? In 1672 was het katholieken verboden in de Nederlandse overheid te werken, de joden vonden hier bescherming tegen de Spaanse Inquisitie, alsook andere slachtoffers van katholieke genocides, maar in 2002 wil een homofiele katholiek, die wil stoppen met een knieval voor een vermeende joodse lobby, minister president worden, na publicatie van een boek dat de enige regering sinds 1945 zonder katholieken, het Paarse Kabinet, hekelde: De Puinhopen Van Acht Jaar Paars, ofwel, Agt Jaar Een Regering Zonder Katholieken In De Coalitie Is Niet Netjes Ketters. Wat zou er gebeuren, als een politicus die niet de Bijbelse Reformatie, maar de heidense Renaissance, als bron van onze beschaving ging tellen, zodat er geen Reformatie meer nodig is? Dat is een gevaarlijk fundament. Leve de geuzen.

Geen opmerkingen:

Wie financierde Pol Pot?

Pol Pot was voorheen docent op een Rooms Katholieke school, in het boeddhistische land Cambodja. Hij werd dus niet betaald door "Israë...