zondag 18 juni 2017

Antisemitisme door de Europese pers.

Geweldige gecensureerde documentaire:
Juden-Hass die Doku, die ARTE nicht zeigen will
.

Schokkend er in, is het antisemitisme in Frankrijk.
Maar natuurlijk is er in Nederland ook een enorme toename van antisemitisme, de meerderheid van de Nederlanders lijkt antisemiet te zijn. Gelukkig zijn er ook mensen die proberen dit antisemitisme te verminderen. De Nazi's, meestal links, beschuldigen je dan van fascisme. Doet geen zeer, want de linkse Nazi's weten niet wat fascisme is. Als Nazi Nationaal Socialist betekend, dan doet het opvallende antisemitisme van de Socialistische Partij daar voor een duit in het zakje. Zwart of Rood Socialisme, het is nog altijd socialisme.

In de doku, wordt ook verteld over de raketten die afgevuurd vanuit Palestina. Dit, terwijl zelfs de Joodse pers in Israel deze raketaanvallen pleegt geheim te houden. Aldus Israëliërs waarvan ik interviews hoorde. Dat is juist, want de pers wordt meestal geregeerd door de Katholieken, ook in Israël. Circa 40% van het grondgebied van Jeruzalem is eigendom van de Rooms Katholieke Kerk.

Erg fout in de documentaire, is dat deze verzwijgt dat Adolf Hitler Rooms Katholiek was, dat al de NGO's die genoemd worden achter BDS Rooms Katholiek zijn. Misdadig fout. Ik zie onmiddellijk dat dat de Katholieken achter de BDS organisatie zitten, ik ken ook hun motief, omdat de logo's die getoond worden "Oekumene" in hun afbeelding hebben.

Oekumene is ALTIJD Rooms Katholiek. Het allereerste concilie door de Katholieke Kerk, heette het Oekumenische concilie. Kerken die Oekumenisch zijn, dat zijn Rooms Katholieke kerken onder dekmantel. De paus is hun leider, het Vaticaan is hun hoofdstad. En Pax Christie achter de BDS? Pax Christi is een Rooms Katholieke Jongerenbeweging. Vooralsnog verzwijgt de Duitse documentaire de Katholieke rol. Een ernstige zaak, want ook Adolf Hitler was een Rooms Katholiek, de Holocaust is te herleiden naar de Spaanse Inquisitie.

Bovendien, worden in de docu Maarten Luther en de Bijbel als de schuldigen neergezet, wat een regelrechte leugen is. Er zijn dus Jezuïeten betrokken bij het maken van die documentaire. Goede documentaire wel, maar het is propaganda. Propaganda om de Katholieke hand achter het antisemitisme, de pers en de politiek geheim te houden.

Jammer. Ik vond het een leuke documentaire, al zag ik liever wat meer Israëliërs spreken over de raketten afgevuurd op Israel, het benoemen van de Katholieke rol inzake. Het waren de Romeinen die Jezus kruisigden, de religieuze leiders die daar om vroegen werkten voor de Romeinse overheid. Palestina is de Romeinse naam voor Israël.

De doku is dus weliswaar voorzichtig pro-waarheid waar het Joden betreft, ze is ook agressief anti-protestant. Of Joden daar blij mee moeten zijn, hun bondgenoten worden in deze doku even hard aangevallen, als Joden elders worden aangevallen. Ook het bevragen van de samenzweringen zijn een protestante actie, maar in de doku wordt iedereen die de leugens der politiek bevraagd antisemiet genoemd. Trap er niet in mensen. Joden helpen over de rug van hun bondgenoten, want het waren protestanten die de Joden te lande onderduikadressen gaven in de Tweede Wereld Oorlog, NIET de Katholieken.

1 opmerking:

Bosgeus zei

De video is gecensureerd, op dit moment is er een versie elders op Youtube hier.
https://www.youtube.com/watch?v=Z-XcycgyPmE

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...