maandag 19 juni 2017

Bestaat God of niet?

Toen ik Theologie studeerde, beweerden de Jezuïeten daar, dat er geen ontologisch Godsbewijs is. Dat legden ze dan uit als: Het is niet mogelijk God te bewijzen, dan wel te weerleggen.
Onzin.

Enkele bewijzen ter uwer overweging:
  • Het feit dat er nog steeds Joden bestaan.
  • Het vervullen van alle gebeden waar ik ooit voor bad, zelfs gebeden die God niet prettig vond.
  • Het feit dat de inhoud Bijbel, voor zover eerlijk vertaald of in de grondtekst, archeologisch en historisch te bewijzen is. Zelfs het bestaan van Jezus wordt door meeste historici erkend, ook vanwege andere bronnen dan de evengoed wetenschappelijke 4 evangeliën in het Nieuwe testament.
  • De intelligentie achter de ontwerpen voor de schepping.
Dit zijn zo wat feiten. Er zijn vast nog vele bewijzen meer te geven. Het enorme antisemitisme wat we weer zien in onze tijd, gaat gepaard met atheïsme onder Joden. Gay Pride optochten in Amsterdam, Tel Aviv, New York, plekken waar veel Joden zijn. Als men de profeten leest, dan zien we gewoon gebeuren waar voor de profeten gewaarschuwd hebben.

Waarom was er een Holocaust in de vorige eeuw?
Men kan dat op vele manieren beantwoorden, maar gezien vanuit de Joodse overlevering samen met de historische achtergronden, zien we de Jood Karl Marx, hoewel opgeleid door Jezuïeten, zelfs door Peter Jan Beckx, die daarvoor later gepromoot werd tot de Jezuïeten Generaal, de Russische Revolutie mogelijk maakte. Joden als Leonid Trotsky, die vanuit vrije keuze de jezuïeten hielp. Theodor Herzl, oprichter van het Zionisme, gebruikte niet de Tenach als bron, maar Fabian Socialisme, het reductionisme van de Jezuïeten.

De schuld ligt niet bij de Joden, maar de TOORN des HEERE jegens zijn eigen volk, wie kan die stoppen? Gay Pride optochten onschuldig, zelfs aanbevolen door de Directeur van de CIDI? De leugens en geheimhoudingen over de Tweede Wereld oorlog ondersteund door joodse publicisten? Is er nog meer nodig, om de toorn des HEERE HEERE op te wekken?

Maar een die "niet in god geloofd", die verdraaid de feiten.

Er zijn gelukkig ook veel Joden die helden zijn. Joden als Aaron Swartz, vermoord voor het tegenhouden van SOPA. Micha Kat, die helpt de pedofilie binnen de Nederlandse regering bloot te leggen. Seth Rich, vermoord voor lekken vanuit de Democraten in de VS. En velen meer. De TOORN des HEERE is beperkt, maar een realiteit die altijd om de hoek ligt.


Een perverse advertentie die werd tegengehouden door de Moslim burgemeester van London.
Als men zeurt over Islam, de keuze van DE HEERE voor zo'n infidel is begrijpelijk.
De Puriteinen gedemoniseerd en gevlucht uit Engeland, moslims nemen dat graag over dan.

Geen opmerkingen:

AGENDA VOOR OORLOG MET RUSLAND

Wat er hier bekend is van de agenda voor oorlog met Rusland, is een invasie van de VS. Dit heeft de hoogste prioriteit voor de Jezuïeten. Na...